Zet je ogen in de spotlights met de nieuwe mascara’s van Etos

DSC01381 kopiërenIn de beauty wereld zijn vrouwen altijd op zoek naar nieuwe make-up producten. Ook al zit hun lade vol met de perfecte producten zoals foundation, blush of mascara. Toch zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten. Ik ook! Ik maak altijd weer een vreugde sprongetje als ik een pakketje krijg met nieuwe producten. Etos heeft 6 nieuwe mascara’s uitgebracht en volgende week komt er nog 1 bij. Zet je ogen in de spotlights met de nieuwe mascara’s van Etos.

De Volume, Mega Volume, Volume & Curl, Volume & Long Lashes, Volume & Separation en All in One mascara. Voor ieder een eigen voorkeur voor hun mooie wimpers. Ook verkrijgbaar in Waterproof.

Ik review voor jullie de Sensitive Volume Mascara en de Separation & Volume Mascara. Ook verkrijgbaar in Waterproof.

DSC01399 kopiërenDit zijn mijn wimpers zonder mascara en zonder een wimperkruller te hebben gebruikt. Zoals jullie kunnen zien heb ik van nature rechte wimpers. Ik gebruik waterproof mascara’s maar ook mascara die dat niet zijn. Ik zie geen verschil en het blijft bij mij even goed zitten.

DSC01384 kopiërenSensitive Volume Mascara

De Sensitive Volume Mascara is speciaal voor de gevoelige ogen, zonder in te boeten op intensiteit, volume en separatie. Mensen met een bril of lenzen is dit ideaal.

Sensitieve mascara’s kosten €5,99

DSC01387 kopiëren

DSC01388 kopiërenDe mascara heeft een normaal dun borsteltje. De haartjes van het borsteltje zitten vrij ver van elkaar en dat vind ik eigenlijk wel fijner dan bij een dikkere borstel. Zo kun je veel beter de mascara verdelen op je wimpers ook de kleine babyhaartjes.

Hoeveel je mascara ook gebruikt mijn wimpers werden niet zo heel erg hard. Ik heb niet zo heel veel mascara gebruikt omdat ik deze hoeveelheid op mijn wimpers voldoende vind. Het geeft mijn fijne wimpers een mooi volume

DSC01412 kopiërenIk heb natuurlijk wel een wimperkruller gebruikt en zoals jullie kunnen zien zijn mijn wimpers een heel stuk langer geworden en iets meer volume. En ookal is het geen waterproef mascara het effect vind ik wel erg mooi.

DSC01390 kopiërenSeparation & Volume Mascara

De Separation & Volume Mascara zorgen voor gedefinieerde wimpers en intens volume met het  plastic borstelhaartjes. De haartjes worden beter verdeeld en zorgen voor meer volume!

Separation Volume mascara’s kosten €5,99

DSC01391 kopiëren

DSC01392 kopiërenDe mascara heeft een enorme borstel vergeleken met de Sensitive Volume Mascara. Ik had dan ook moeite om de mascara op mijn wimpers te doen. Je ogen moet je goed open doen om de mascara aan te brengen. Het volle borsteltje is niet van vezelige haartjes gemaakt, maar van siliconen haartjes. Het siliconenborsteltje minder vezelig is, daarom kun je de wimpers net even iets beter borstelen.

DSC01419 kopiërenOp de foto zie je het niet zo maar ik zie toch wel wat verschil. Met de Sensitive Volume Mascara zijn mijn wimpers iets langer en staan ze iets meer omhoog. Verder is Separation & Volume Mascara het zelfde. Mijn wimpers haartjes zijn goed verspreid, zijn langer en hebben meer volume. Geen enge spinnenpootjes of klontjes.

DSC01382 kopiërenPersoonlijk vind ik de Senitive Volume Mascara het fijnste in gebruik. dat komt door dat het borsteltje dunner is dan de Separation & Volume Mascara. Hou je toch meer van het Falsh Lash Effect dan is de Separation & Volume Mascara wat voor jouw.

Ben je op zoek naar een fijne low-budget mascara, kijk dan eens bij Etos. Gegarandeerd dat je slaagt! De vernieuwde Etos mascara’s zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Etos winkels.

Welke van deze mascara’s ben jij benieuwd naar? Hou je van waterproof mascara of de normale?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge