Turkse Fashion van Sudemode

DSC_0449 kopiërenVoor Turkse kleding merken hoef je niet naar Turkije te gaan of online te bestellen met toren hoge verzendkosten. Je kunt het ook gewoon in Nederland kopen. Sudemode is een winkel die de bekendste Turkse kleding merken verkoopt. Je hoeft dus niet ver te zoeken naar dat ene kledingstuk van je favoriete merk. De Turkse Fashion van Sudemode is gewoon in Nederland te vinden.

DSC_0388 kopiërenSudemode

Sudemode opende haar deuren begin dit jaar in Rotterdam west aan de Vierambachtstraat 62E. Een leuk klein winkeltje met vele bekende Turkse merken van deze tijd voor zowel vrouwen die abaya’s willen dragen en vrouwen die liever broeken met een tuniek willen dragen. Naast kleding verkoopt ze ook lange jassen en sjaals. Vindt je het als nog te ver om naar de winkel te gaan? Dan kun je het ook via Facebook of Instagram een bestelling plaatsen.

DSC_0439 kopiërenVan het merk Latifa draag ik de sportieve abaya Teenage Navy Lacivert. Een leuke abaya dat lijkt op een lange versie van een Sweat hood. De onderkant heeft ook de dikke rand van een Sweat Hood. Inkorten zou denk ik niet mooi worden. De stof is van goede dikke kwaliteit. De abaya zit lekker en relaxed. Het heeft verder een capuchon en grote zakken. Van voren heeft het een leuke applicatie met cijfers en teksten. De grote cijfers zijn vast gestikt met zwarte pailletten. Dat geeft het wel een leuke uitstraling.

Teenage Navy Lacivert – 80 euro

DSC_0444 kopiërenOp de label staat dat het naar de stomerij gebracht moet worden maar ik heb het gewassen op handwas met koud water met azijn en wasverzachter. Dit omdat er wit in de kleding zit en dat kan verkleuren. Gelukkig gebeurde dit niet na het wassen.

DSC_0452 kopiërenDe sportieve abaya Teenage Navy Lacivert is bij Sudemode te verkrijgen samen met andere bekende Turkse merken. Een leuk klein schattig winkeltje in Rotterdam West aan de Vierambachtstraat 62E. Vindt je het als nog te ver om naar de winkel te gaan. Dan kun je ook via Facebook of Instagram een bestelling plaatsen. De herfst/winter collectie komt binnenkort dus houd Facebook of Instagram in de gaten!

De sportieve abaya zit zo fijn! Zo zacht! De stof is van goede kwaliteit en dat voel je en zie je meteen. Ik moest in het begin wel wennen aan mijn sportieve outfit maar staat me niet slecht, toch?

Wat vindt je van een sportieve abaya? Zou je het ook dragen? Ben je toevallig al langs de winkel gegaan?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge