Top 5 van de best bekeken reviews van 2015

PhotoGrid_1451066975178

Selam ladies!! Het leek mij leuk om de komende 2 weken een top 5 van bepaalde onderwerpen te delen van mijn blog van 2015. Ik was er zelf benieuwd naar en ik dacht, misschien wel leuk om het ook op mijn blog te delen met jullie. Vandaag de top 5 van de best bekeken reviews van 2015.

DSC06395 kopiëren

Compleet met Veiled Beauty

Op nr. 5 staat dit artikel over de sjaals van Veiledbeauty.nl. Een leuke webshop met meer dan 200 sjaals. de pashmina’s zijn erg populair. Ik mocht 3 sjaals uitkiezen en heb er review over geschreven. De sjaals draag ik nog steeds en ze zitten zo fijn! De grijze met glitters blijft wel mijn favoriet!

IMG_3794 kopiëren

Sparkle with MadamChic

Op nr. 4 staat het artikel over de Madamchic en de fotografie van de jurk die ik mocht reviewen. Het artikel zelf is ook mijn eigen favoriet van 2015. Ik had het ook al in het artikel geschreven, de foto’s en de jurk zijn prachtig. Hebben jullie de vlog en de korte video van  het park al gezien?

DSC04635 kopiëren (2)

Bordeaux goldnuggets hijab for a wedding

Op nr. 3 staat het artikel over de prachtige Bordeaux goldnuggets van Duaaboutique.com. De sjaal is 1 van mijn favoriet voor een feestje of bruiloft. Dat komt door de steentjes die er op zitten. De kleur zelf is ook erg mooi.

DSC00328 kopiëren (2)

Aftershave Balsem Als Primer

Op nr. 2 staat het artikel over de Aftershave Balsem die ik als Primer gebruik voor dat ik mijn foundation aanbreng. Ik zag het via een andere website en heb het uitgeprobeerd. Later hoorde ik dat Nikki van Nikki Tutorial hier mee is het begonnen. Ik kan je vertellen dat het echt werkt. Foundation breng je veel makkelijker aan, het ziet er veel gladder uit en het is ook veel goedkoper dan wanneer je een echte primer zou kopen.

DSC05974 kopiëren
Draped in Beauty

Op nr. 1 staat het artikel over de outfit Draped In Beauty. Een mooie huid / nude kleurige jurk van Islamic design house en 2 prachtige Peafowl Hijabs van Hazanah. De jurk heb ik nog niet gedragen na dat ik er foto’s van had gemaakt voor de review omdat het mij beter zou staan als ik nog wat afval want de jurk laat echt alle curves zien. En ik had nog een buikje van de zwangerschapkilo’s.  De sjaals draag ik vooral in de lente en zomer.

Ik had zelf een hele andere top 5 in mijn gedachten maar sowieso het artikel Sprakle with Madamchic stond zeker in mijn top 5 van reviews van 2015. Achteraf is de aftershave ook wel erg populair. Ik heb het gezien op verschillende blogs en op social media dus een hele grote verrassing was het niet. Wat mij verder op valt is dat outfit en hijab artikelen erg geliefd zijn bij jullie!

Wat vindt jij van deze top 5? Had je het zelf ook zo ingedachten?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge