Top 10 van de best bekeken video’s van 2015

PhotoGrid_1452010304941

Selam ladies!! Vandaag een nieuwe top 10 van 2015. Dit keer de Top 10 van de best bekeken video’s van 2015 op mijn youtube kanaal. Ben je nog niet geabonneerd dan mis je heel wat want ik ga binnenkort weer video’s opnemen! In deze top 10 zie je verschillende onderwerpen want ik heb verschillende lezers en niet iedereen houd van het zelfde onderwerp. Benieuwd hoe deze top 10 er uit ziet? Kijk dan snel verder!

Op nr. 10 staat deze “Get ready with me” video. Een leuke video waar je kan zien hoe ik mij op een normale dag op maak met een basic look. Zulke video’s deed ik al eerder en ik zal een nieuwe opnemen want ik maak mij nu heel anders op dan in de video.

Op nr. 9 staat de een unboxing video online van de goodiebag van PR4kids online. Ik kreeg hele leuke producten voor de kids.

Op nr. 8 staat een hijab tutorial online met een sjaal van Duaaboutique.com. De sjaals is nog steeds verkrijgbaar op de webshop.

Op nr. 7 staat een leuke tag video. The winter tag. Ik beantwoorde hier de vragen dat met de winter te maken heeft.

Op nr. 6 staat een hele grappige challange. The 3 minute makeup challenge. Ik moest mij zo goed mogelijk opmaken in 3 minuten. Ik had ook een aantal andere blogger uitgedaagd om mee te doen.

Op nr. 5 staat nog een tutorial. Deze keer met de instant hijab. Een hijab die je zo over je hoofd kunt doen zonder dat je een naaldje nodig hebt om die vast te maken onder je kin. Erg fijn en ik draag deze sjaal nog regelmatig.

Op nr. 4 staat een video waar in ik je laat zien hoe je plak tattoo’s kunt gebruiken. Ze zijn nu erg populair en je ziet ze overal.

Op nr. 3 staat hoe dan ook een shoplog. Die vinden jullie erg leuk om te kijken en vooral als ik de voor de kinderen ga shoppen want dan shop ik heel veel.

Op nr. 2 wat ik ook wel had verwacht staat de video die ik op nam met Zeliha. The whisper challange. Zo leuk om terug te kijken want we hadden zo veel lol met elkaar.

Op nr. 1!! The Bean Boozled Challenge. Ik wist het al want deze challenge is door heel veel mensen gedaan en iedereen doet het op zijn of haar manier maar het blijft leuk. Ik proef die hondenvoer smaak nog als ik er aan denk. Zeliha denk ik ook! Wat was dat vies.

Dit was de Top 10 van de best bekeken video’s van 2015. Niet helemaal verrassend want ik wist dat tutorials, shoplogs en The Bean Boozled Challenge erg leuk zijn om te kijken.

Welke van mijn video’s vindt jij leuk om te kijken?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge