The Body Shop Lip Juicers | Food smoothie lipbalms

The Body Shop Lip Juicers

Hoe leuk zijn deze twee The Body Shop Lip Juicers? Voor aankomende valentijnsdag zijn dit leuke kleine lipbalms in de vorm van een potlood punt de ideale kado om te krijgen en om te geven. Of gewoon kopen voor je zelf. The Body Shop heeft heeft 5 varianten uitgebracht in combinaties die je net zo snel zou verwachten.

The Body Shop Lip Juicers

Bij lipbalms denk ik aan vaseline met een smaakje en een kleurstofje. Maar zo zijn de The Body Shop Lip Juicers dus niet. Van framboos naar aloe, van dragon fruit naar boeren kool. Echt waar dit zijn combinaties die je niet zou verwachten in een lipbalm. De vijf nieuwe moisture-boosting lip balms bevatten community trade-sheaboter. Ze zijn geïnspireerd op de smoothies van supper food waar Foodbloggers jaloers op zullen zijn. Stiekem zou je best een hapje willen nemen maar dit lijkt mij neit verstandig. Het bevat geen minerale oliën, paraffine of petrolatum maar behalve de sheaboter bevat het ook marula en biologische olijfolie.

Er zijn in totaal 5 varianten:

  • Roze: framboos, rode biet & gember
  • Rood: aardbei, granaatappel & aloë
  • Paars: acai, bosbes & dragon fruit
  • Groen: boerenkool, kiwi & watermeloen
  • Koraal: kokosnoot, passievrucht & wortel

The Body Shop Lip Juicers

The Body Shop Lip Juicers

The Body Shop Lip Juicers

De lipbalms die ik gewend ben zien er uit als een lippenstift of als een mini blikje. De lip juicers hebben een andere vorm met een dop die je er af moet draaien en het heeft een puntige vorm zoals een potlood punt. Het is even wennen in het begin maar ik vind het toch wel handig moet ik zeggen.

De paarse kleur ( acai, bosbes & dragon fruit ) heeft een fel tintje waar ik persoonlijke niet dol op ben. Ik had het liever in een transparante kleur net zoals de groene kleur (boerenkool, kiwi & watermeloen ). Ik had liever kokosnoot willen uit proberen want die lijkt mij met passievrucht ontzettend lekker op je lippen.

The Body Shop Lip Juicers

Als ik af ga op de smaken en geuren dan zijn ze echt lekker. Qua kleur vind ik de paarse niet echt mijn kleur. Als ze nu transparant waren dan zijn ze echt fijne producten want The Body Shop heeft fijne verzorgende vegan producten.

Vanaf februari zijn de Lip Juicers verkrijgbaar in de winkels en online bij The Body Shop.

Welke van de vijf The Body Shop Lip Juicers zou jij willen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge