The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

Wil jij volume en dramatische lengte voor je wimpers? The Body Shop introduceert de nieuwste multi-tasking make-up, de NIEUWE Lash Hero. The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx en Baltic Dark Amber Mascara. Een volle mond maar dan heb je ook wat. Ik was erg benieuwd of deze mascara mijn nieuwe favoriete product zou worden dus probeerde ik hem uit en vandaag vertel ik je mijn bevindingen.

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

De mascara Lash Hero is er in twee uitvoeringen: Madagascar Black Onyx  en Baltic Dark Amber. Kort gezegd; zwart en bruin. Ik heb de The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx want nog betere zwarte wimpers staan bij mij het beste. Ik gebruik alleen maar zwarte mascara en van verschillende merken. Van The Body Shop heb ik nooit eerder een mascara gebruikt wel andere make-up en beauty producten en daar was ik altijd erg tevreden over.

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

Zonder mascara

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

Met Mascara

Het grote borsteltje heeft haren die dicht op elkaar zitten en met een soepele beweging de mascara op je wimpers aanbrengt. Het kamt en scheidt de haren van je wimpers en voorkomt klontjes op je wimpers als je niet te veel lagen aanbrengt. Twee lagen mascara is voor mij meer dan voldoende. Lash Mascara Hero is mix van zwarte-roos extract en shea boter, gecombineerd met mineralen pigmenten van de hoogste kwaliteit.  De Lash Hero is ook geschikt voor de gevoelige huid.

The Body Shop Eye-Widening Lash Reviver Madagascar Black Onyx Mascara

Voor een dagelijkse look vind ik dat de mascara mooi zijn werk doet. Maar ik moet niet te veel lagen aanbrengen want anders krijg ik te veel klontjes op mijn wimpers en ik gebruik altijd een wimpers kruller voor dat ik de mascara aanbreng maar dit doe ik bij alle mascara’s. Wil ik echt veel volume en meer lengte voor een feestje dan zou ik er nep wimpers bij aan moeten plakken want dit is dan wel nodig voor dat extraatje. De mascara is heel makkelijk te verwijderen met een make-up doekje. Hard wrijven is echt niet nodig.

Mascara Lash Hero zal beschikbaar zijn vanaf maart 2017 in de winkels (met uitzondering van outlets) en online op thebodyshop.com/nl – €15,50.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge