The body shop Black Musk Night Bloom

The body shop Black Musk Night Bloom

Voor deze Ramadan heeft The Body Shop een nieuwe geur; Black Musk Night Bloom als een variant op het parfum Black Musk van 2015 en in 2014 kwam er al een Red Musk uitgebracht. Geïnspireerd door bloemen die ‘s nachts bloeien om hun geheime geuren te onthullen, combineert deze eau de toilette tonen van romige ylang ylang, en heliotroop vermengd met sappige rode bessen en warme musk. Black Musk Night Bloom neemt de kenmerkende oosterse geur van het merk – Black Musk – naar een geheel nieuw niveau dat dieper, feller en onweerstaanbaar verleidelijk is. Vind ik het een lekkere geur? Je leest het in dit artikel.

the body shop black musk night bloom

The body shop Black Musk Night Bloom

Online kon ik niet zo veel over deze geur vinden maar in de stores buiten Nederland wel. Er is ook een geschenkverzameling verkrijgbaar van deze geur. Of deze in Nederland verkrijgbaar is weet ik niet want online staat er niets over.

Deze Ramadan onthult de verslavende bloemenintensiteit van Black Musk Night Bloom met een nieuwe geschenkverzameling, verpakt in een prachtige lantaarn geschenkdoos.Black Musk Night Bloom maakt gebruik van sensuele tonen van ylang ylang en heliotroop die alleen ‘s nachts bloeien, met een levendige zoetheid van tonen van ananas en rode bessen en een verfijnde strook van zwarte musk. In de ware Ramadan geest van het verspreiden van vreugde en het doen van goede daden, heeft The Body Shop samengewerkt met International Alert om geld in te zamelen voor het Peace Play Project in Libanon. Het Peace Play-project helpt kinderen die door conflicten worden getroffen, te genezen door te spelen.

  • Eau de Toilette 60ml
  • Body Lotion 250ml
  • Shower Gel 250ml
  • Inspired by Ramadan lanterns that light up starlit Eid celebrations.

The body shop Black Musk Night Bloom

The body shop Black Musk Night Bloom

The body shop Black Musk Night Bloom

Topnoten: Ananas, rode bessen, peper
Hart: Heliotroop, ylang-ylang
Basis: Patchouli, musk

The body shop Black Musk Night Bloom

Wat een lekkere geur is dit. De andere varianten van de Musk geuren vond ik al erg lekker maar Night Bloom is nu mijn favoriet! Het blijft redelijk lang en lekker hangen. Ik hou van de combinatie van zoet en kruiden in een geur.

The body shop Black Musk Night Bloom is alleen verkrijgbaar Rotterdam en Amsterdam in een flacon van 30ml ( €19,50 ), 60ml ( €31,00 )  en 100 ml ( €45,00 ) .

Ga jij The body shop Black Musk Night Bloom halen voor deze Ramadan?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge