Sweet Sunnah Blackseed Baby Soap

auto (1 van 1)-14 kopie Deze heerlijke zeep kan ik iedereen aan raden die kleine kinderen of een baby heeft. Zo lekker ruikt deze zeep waardoor je kind ook lekker gaat ruiken. Ik blijf aan deze zeep ruiken want ik ben dol op producten met natuurlijke ingrediënten en dat heeft deze zeep ook.

Wat zegt Sweet Sunnah zelf:

Deze zeep is perfect voor het wassen van uw baby bij het in bad doen of het verwisselen van een luier. U zult ervan gaan houden uw kleine in bad te doen met deze milde, ontspannende en volledig natuurlijke zeep. Gemaakt van botanische ingrediënten en pure Blackseed olie.
Deze zoete combinatie van amandelolie, Blackseed olie en honing zorgt voor een mild en reinigend effect van zelfs de fijnste huid. De plantaardige ingrediënten maken deze zeep perfect voor de gevoelige huid van baby’s, kinderen en zelfs volwassenen. Bevat geen alcohol, dierlijke ingrediënten, synthetische toevoegingen of kleurstoffen.

auto (1 van 1)-12 kopieWaar komt de Blackseed vandaan?

De blackseed komt van een eenjarige kruidachtige plant, ook wel Nigella Sativa genoemd. Deze plant is van nature aanwezig in het Middellands zeegebied, maar wordt ook gekweekt in andere delen van de wereld, zoals Saudi-Arabië, het noorden van Afrika en delen van Azië.

Het zaaitje is klein en ruig, niet langer dan 3 mm in lengte. De plant heeft fijn verdeelde blaadjes die een lichtblauwe tot lichtpaarse of witte kleur hebben. De bloem groeit op de top van de tak terwijl de bladen in tegengestelde richting groeien in paren, elk op een andere kant van de steel. De laaggelegen blaadjes zijn klein, de hogere bereiken tot 10 cm. De steel van de plant kan een halve meter bereiken als zijn vruchten gaan bloeien (de zaadjes).

Nigella Sativa vermenigvuldigt zichzelf en vormt een fruitcapsule welke vele driehoekige zaadjes bevat. Zodra de fruitcapsule rijp wordt, opent het zich en bevat het zaadjes die blootgesteld worden aan de lucht, waardoor ze zwart van kleur worden, vandaar de naam.

auto (1 van 1)-13 kopie

Ingrediënten: Amandel-olie, Blackseed-olie, Goudsbloem-olie, Honing, Vitamine E, Rozemarijn-extract. Bevat 120 gram. Kosten: € 2.95

auto (1 van 1)-15 kopie

Mijn twee zoontjes zijn net als ik dol op lekker geurtjes en als ze daar ook nog eens naar ruiken zijn ze helemaal in hun nopjes. Deze zeep produceert genoeg schuim op je washand om je kindje lekker mee in te zepen en ze weer lekker fris en fruitig te krijgen.

Ik heb deze zeep van Boutique Sarah in Den haag maar het is ook te koop op Islamitischekleding.nl samen met andere zepen van Sweet Sunnah.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge