Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask

Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask

Gebruik of maak jij wel een een haarmasker? Ik denk het niet. Buiten de zelfgemaakte haarmaskers heb ik nog nooit gehoord van haarmaskers zoals de Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask. Een voedende mix van oliën die je vooraf op ongewassen haar aanbrengt om je haar alvast optimaal te hydrateren, het aanwezige vocht in te sluiten en uiteindelijk ook de haarstructuur te verbeteren. Kan jouw haar wat voeding gebruiken dan moest je zeker dit artikel lezen! Enjoy!

Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask

Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Blake Lively, Gigi Hadid en Shay Mitchell. We vragen ons natuurlijk allemaal af hoe onze favoriete celebs hun haar zo waanzinnig mooi weten te houden terwijl ze hun lokken ongetwijfeld regelmatig blootstellen aan schadelijke invloeden en dagelijks stylingproducten gebruiken. Regelmatig een haarmasker gebruiken, zo verklapt zo’n beetje elke celebrity hairstylist in Hollywood, is dan ook noodzakelijk voor het herstel en behoud van die schitterende lokken. Starskin kwam daarom met de Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask.

Door je haar vaak te wassen en veel stylingproducten te gebruiken kun je de van nature aanwezige oliën van je haar ‘strippen’ waardoor het dof, pluizig en broos kan worden met een droge hoofdhuid en ‘dorstige’ haarwortel tot gevolg. Door een haarmasker te gebruiken bevorder je de zachtheid en het herstel van je haar op een natuurlijke manier terwijl pluis, roos en haarverlies wordt verminderd.

Het is geschikt voor alle haartypen zoals normaal, droog en dof haar. Ook voor gekleurd en (chemisch) behandeld haar. Of je nu steil, golvend of krullend haar hebt je kan het gebruiken. Het haarmasker is een product zonder toevoeging van parabenen, siliconen, sulfaten en Ftalaten.

Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask

Wat zijn de ingrediënten van de Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask: Koudgeperste kokosolie, Baobab zaadolie, Sacha Inchi Zaadolie, Duindoorn Olie, Jojoba Zaadolie, Borage Zaadolie, Teunisbloem Olie en Rozenbottel Olie.

Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask

COCO-NUTSTM, het allereerste haarproduct van STARSKIN, is een merkgebonden en 100% organic mix van eersteklas koudgeperste kokosolie en de beste Ayurvedische superfoods zoals rozenbottelolie, Borage olie, en Baobab zaadolie. Deze zeer voedende, 100% oliemaskers moet je eerst opwarmen en gelijkmatig verdelen over droog, ongewassen haar en de hoofdhuid. Bij het masker is een warmtehoudende douchemuts verkrijgbaar om de lichaamseigen warmte vast te houden en een optimale absorptie van de ingrediënten te bevorderen. Laat ongeveer 20 minuten inwerken, en spoel het masker vervolgens uit met een shampoo.

Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask

Wat is dit een fijn haarmasker. Mijn haar was zo zacht en glanzend en dit al na de eerste behandeling. Ik gebruik geen styling producten en ik was mijn haar niet vaak misschien dat het daar door ook komt maar als nog merkte ik wel verschil. Mijn haar is ook minder pluizig. Ik zou zeker dit masker vaker willen gebruiken. Ik denk voor mij dat dit om de 2 weken voldoende moet zijn. Mocht jouw haar er beschadigd uit zien dan is het aan te raden om dit elke week te zoen.

COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask is voor €9,95 (40ml) vanaf nu verkrijgbaar bij alle Douglas filialen en via Douglas.

Gebruik jij een haarmasker zoals de Starskin COCO-NUTS Nourishing Hot Oil Hair Mask voor je haar?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge