Sportieve moslima’s met Mu’mine Activewear

DSC00194 kopiërenWordt sportief met Mu’mine Activewear voor moslima’s. Al jarenlang hebben moslimvrouwen moeite om de juiste kleding te dragen voor sportieve activiteiten. Oversized shirts, baggy broeken en lagen boven lagen waren de enige keuzes die we hadden voor de sport. We waren eigenlijk wanhopig voor functionele en bescheiden maar trendy sportkleding voor actieve vrouwen. Met Mu’mine Activewear is dit verleden tijd…

DSC00199 kopiërenMu’mine Activewear

Ons doel is om elke vrouw te inspireren om een ​​actieve levensstijl te leven, om vrouwen in staat te stellen haar leven te leiden door een actieve levensstijl. We streven naar functionele maar toch trendy activewear te bieden zonder afbreuk te doen aan je overtuigingen. Functionaliteit, comfort en er goed uit zien op hetzelfde moment zijn de sleutelwoorden die Mu’mine activewear beschrijft. Ontworpen met bescheidenheid in het achterhoofd. Vanuit deze gedachte is Mu’mine activewear geboren.

Ik heb de Flower power on the go tracksuit. De stof is van polyester en heeft een losse fit. Dit model is ideaal voor fietstochten, bergtochten, met de kinderen naar het park en dat soort uitjes. Voor hele fanatieke sport activiteiten zoals joggen is het niet geschikt. Daar is de stof te dik voor. Het model zit losjes op je lichaam en de broekspijpen zijn breed. Het geeft je de comfort en de vrijheid om te bewegen. Dit model is beschikbaar in maat 36 tot maat 44.

Prijs: 89 € (zonder verzendkosten)

DSC00208 kopiërenNaast dit model zijn er ook 5 andere modellen voor vrouwen en komt er binnenkort ook sportkleding voor meisjes. Ze zijn bezig met een bijpassende hoofddoek voor de sportkleding. Ik draag bij dit model een instant hijab van Hazanah. Naar België, Nederland en Luxemburg zijn de verzendkosten gratis en je kunt op verschillende manieren online betalen.

DSC00200 kopiërenDe Flower power on the go tracksuit zit zo fijn. Ik ben absoluut geen sportief iemand maar fietsen en wandelen doe ik wel regelmatig en met een abaya of rok zit het niet lekker. Sportschoenen onder een jurk of rok staat ook niet en met de Flower power on the go tracksuit kan dat wel. Het staat ook nog eens heel erg stoer al zeg ik het zelf. De stof heeft een beetje een joggingsstof. Een dagje naar de dierentuin of attractiepark  met dit sport model is ook een goed idee. Je loopt ook veel en als je kinderen hebt ben je erg druk. Comfortabele kleding is echt een must have!

Kijk voor de Flower power on the go tracksuit en andere producten op Mumine.be. Je kunt ze ook volgen op Facebook.

Wat vinden jullie van de sportkleding van Mu’mine Activewear? Zouden jullie het ook dragen?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge