Unboxing the Spoil You Box | Verwen je zelf

Spoil You Box

Unboxing the Spoil You Box | Verwen je zelf

In de volgende video unbox ik de eerst Spoil you box die is uitgekomen. Spoil You Box is een box vol luxe producten om jouw me-time naar een hoger niveau te tillen. Lekker ontspannen met onder meer mooie beauty- en relaxproducten zodat je jezelf kunt opladen. Geef de box cadeau aan jezelf of doe het cadeau aan die prachtige vrouw (vriendin, moeder, collega, zus) die altijd zo druk bezig is voor anderen. Een mooie, luxe verwenmoment; eenmalig of elke maand. Elke box wordt gratis thuisbezorgd. Steeds 4-6 verrassende producten van hoge kwaliteit die met zorg zijn geselecteerd. Het uitpakken van een verrassingsbox is altijd een feest!

BESTEL EENMALIG DEZE BOX – VOOR JEZELF OF EEN ANDER- OF LAAT JE ELKE MAAND VERRASSEN. WIL JIJ OOK €5,- KORTING OP JOUW EERSTE SPOIL YOU BOX? KIJK DE VIDEO EN GEBRUIK DE KORTINGSCODE DIE IK JE GEEF.

Aanbieding duurt tot 31 maart 2018!

Spoilyoubox.nl

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge