Spicy Noodles Challenge | Andere winnaar dan verwacht

spicy noodles challenge

Spicy Noodles Challenge | Andere winnaar dan verwacht

Samen met Marjam hebben we de Spicy Noodles challenge gedaan. Een heftige challenge want we eten noodles met veel sambal te zien wie er gaat winnen. Toch was er een andere winnaar dan verwacht. Wie heeft de hele kom spicy noodles op? Je ziet het in deze challenge video.

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge