Solid Color Pendant Shoulder Bag

DSC00443 kopiërenEen leuke tas hoeft niet duur te zijn. De één houdt van merk voor de ander maakt het niet uit waar een tas vandaan komt. Voor een budget tas moet je bij Zaful zijn. Een online shop waar je kleding, tassen, schoenen en accessoires kunt bestellen voor een mooie prijs. Ik heb gekozen voor de Solid Color Pendant Shoulder Bag en vandaag vertel jullie er meer over.

DSC00438 kopiërenOver Zaful

Zaful is uw one – stop- shop voor de meest gedurfde , spannende en edgy mode kleding van vandaag. Onze betaalbare collecties zijn allemaal van trendy, uitstekende design en om aan de behoeften van elke fashionista te voldoen. Het oorspronkelijke idee is om het laatste nieuws en trends op dameskleding met fashion-forward , vrijdenkende meisjes te delen. We bieden de fashion wereldwijd.

De tas is er in 6 kleuren. Ik heb gekozen voor een zwarte zodat ik het bij elke outfit kan gebruiken. De tas is redelijk groot en de belangrijkste spullen passen er makkelijk in. Naast de schouder tas zit er ook nog een kleine tas er bij die je als clutch of toilettas kunt gebruiken.

Solid Color Pendant Shoulder Bag – €21.02

DSC00444 kopiërenDe tas vind ik voor dagelijks gebruik wel fijn maar dan zonder portemonnee of telefoon. De grote tas heeft geen rits. Ik zou het meer gebruiken als een tweede tas wanneer ik meer spullen moet meenemen als ik bijvoorbeeld met het gezin weg gaat.

Kijk voor de Solid Color Pendant Shoulder Bag en andere producten op Zaful.

Zijn jullie bekend met Zaful?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge