Sleek Blush Rose Gold & Luminous Pressed Powder

DSC01801 kopiërenIk deelde via social media al een foto van deze prachtige 2 producten van het cosmetica merk Sleek. De producten zijn vooral verkrijgbaar bij afrowinkels (niet alle producten zijn er) maar nu ook via Makeupbestellen.nl. Ik heb gekozen voor de Sleek Blush Rose Gold & Luminous Pressed Powder. Twee prachtige producten waar ik jullie graag meer over wil vertellen.DSC01809 kopiërenDe verpakkingen van Sleek zijn simpel. De doosjes zijn matzwart met op de voorkant een glimmend zwart Sleek MakeUP logo. Twee kleine doosjes waar van de Luminous Pressed Powder een inhoud heeft van 8 gram en de Blush Rose Gold van 10 gram.

DSC01820 kopiërenSleek Luminous Pressed Powder

De Sleek Luminous Pressed Powder geeft een prachtige egale dekking met een lichte glow. Perfect om je gezicht mee af te poederen nadat je je foundation hebt aangebracht. Ik heb de kleur LPP02. Ik twijfelde tussen LPP01 en LPP02 maar LPP01 is denk ik net iets te licht voor mij.

Sleek Luminous Pressed Powder – € 8,45

DSC01819 kopiëren

DSC01817 kopiërenDe kleur is perfect voor mijn huidskleur. Gelukkig heb ik niet de LPP01 genomen want ik wil het gebruiken om mijn gezicht egaal te maken. Je kunt deze Sleek Luminous Pressed Powder ook gebruiken als highlighter of als bronzer. Voor een bronzer kies je een poeder die een aantal tinten donkerder is en voor een highlighter kies je een poeder die een aantal tinten lichter is.

DSC01830 kopiëren DSC01832 kopiëren

Op de foto’s zien jullie dat de poeder een lichte gloed heeft en dan vooral op de foto met flitser. Op mijn huid zelf zie je er helaas niets van.

DSC01897 kopiërenDe poeder in het doosje heeft een lighte glow maar op mijn huid heeft het een matte finish. Op mijn arm zie je dat heel goed maar op mijn gezicht zie je op een foto geen verschil. In het echt juist wel. Vandaar dat ik ook geen foto heb van mijn gezicht nadat ik de poeder heb gebruikt. De Luminous Pressed Powder zelf geeft een redelijk dekking maar poedert enorm nadat ik er met een kwast overheen gaat.

DSC01821 kopiërenSleek Blush Rose Gold

De Sleek Blush Rose Gold schijnt een hele populaire perzikkleurige blush met een shimmery te zijn. En in Engeland is het snel uitverkocht heb ik gehoord. Het is dan echt een prachtige blush! Voor een feestje prachtig maar ook voor dagelijks gebruik.

Sleek Blush Rose Gold – € 5,45

DSC01823 kopiëren

DSC01822 kopiërenOp een aantal andere blogs heb ik gelezen de Rose Gold Blush een dupe is van de NARS Orgasm blush. Ik heb de NARS Orgasm niet en kan het niet vergelijken maar op foto’s lijken ze inderdaad erg op elkaar. Ik kan mij dan ook wel voorstellen dat de Rose Gold Blush populair is.

DSC01828 kopiëren DSC01825 kopiëren

Op de foto met flits zie je het vooral. Het heeft een prachtige gouden gloed met een perzikkleur.

DSC01893 kopiërenOp de huid zie je het nog beter eigenlijk. Wat een wauw effect heeft de blush. Prachtig! Het poedert heel weinig als je er met een kwast overheen gaat maar het heeft een hooge pigmentgehalte.
DSC01885 kopiëren

DSC01889 kopiërenDe blush is een prachtige warme perzikkleur met een gouden shimmer. Ik wil een nieuwe bestellen als backup en dat wil ik niet zo snel met een blush. De Sleek MakeUP Blush Rose Gold is een geweldige blush!

DSC01802 kopiërenWat een fijne producten zijn dit van Sleek! De poedert iets te veel vind ik maar het geeft wel een mooi egaal effect op mijn gezicht. De blush vind ik het mooiste van de 2. Een prachtige perzikkleurige blush met een shimmery er overheen. Het zijn allebei fijne producten en voor de prijs kun je ze niet laten liggen!

De Sleek makeup Blush Rose Gold, de Sleek makeup Luminous Pressed Powder en andere producten van Sleek zijn verkrijgbaar in de webshop.

Wat vindt je van de producten van Sleek? Heb je toevallig ook 1 van deze 2 of misschien wel allebei?

* Dit artikel is opgezet in samenwerking met Makeup-bestellen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge