De oplossing voor schurende benen bij jurken en rokken

schurende benen

Hey girls!

Ik heb het zo druk de laatste tijd, maar ik probeer nog steeds te genieten van het zonnetje. Hebben jullie ook lekker genoten van het weer afgelopen weken? Ik wel! Maar… ik heb altijd een probleempje in de zomer. Ik heb altijd last van schurende benen en doet ontzettend veel pijn. Tenzij ik een broek aan heb. Maar rokken en jurken vind ik in de zomer heel fijn zitten en het staat ook lekker zomers. Omdat heel veel meiden dit een ongemakkelijk onderwerp vinden, ben ik een aantal tips gaan zoeken en ga ze lekker met jullie delen.

schurende benen

  • Mijn eerste tip is neem altijd een (koude) douche met warme dagen, zo is je huid lekker fris en schoon van al het zweet etc. Wanneer je huid schoon en fris is, voorkom je wrijving!

  • Ook heb ik van mijn moeder de tip gehad om een kort dun broekje onder mijn rokken/jurken te dragen. Ik heb er 2 aangeschaft! Een zwarte van de Hema en een beige van de Primark. Ze zijn super dun, waardoor je het niet extra warm krijgt en zitten echt heerlijk!

  • Poeder! Of nou ja, baby talkpoeder. Na het douchen kan je je lekker afdrogen en een paar minuten wachten. Daarna kan je tussen je benen, bij je dijen een beetje talkpoeder aanbrengen. Zo blijft het droog en zacht, waardoor je irritaties voorkomt!

  • En als laatste, deo. Deo is een makkelijke en snelle manier om een beetje te sprayen en het is super droog en een poeder achtig. Zo voorkom je weer zweet en wrijving.

  • Ik krijg ook vaak de tip om me met body oliën in te smeren, omdat het dan lekker glad is en niet gaat irriteren. Alleen ik vind dit een minder lekker gevoel als ik loop… Het werkt voor anderen wel!

Mijn favoriet is een kort broekje, het is snel, makkelijk en zit heel lekker.

Heb jij meer tips tegen schurende benen?

Liefs Neven

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge