Een schuld van 60 dagen | Ik ben weer wat afgevallen

silver-tea-set-989820_1280Selam ladies! We zitten al in week 4! whoee! Vorige week las je al hoe het toen ging en vandaag een nieuwe update. Met vandaag er bij zit ik op nog 41 dagen om te vasten. Ik heb de afgelopen week donderdag en zondag niet gevast. Donderdag zag ik dat er sushi was bij de Dirk en ik had er zo trek in. Ik wist dat als ik ga vasten dat ik bij het iftar geen trek ga krijgen in sushi omdat ik snel vol zit. Dus donderdag genoot ik van sushi. Zondag wilde ik met mijn hele gezin lekker ontbijten wat we niet altijd kunnen doen door drukte. Zo geniet ik er meer van.

Afvallen

Gister ging ik na een week weer eens op de weegschaal staan en tot mijn verrassing ben ik weer wat afgevallen. Ruim een kilo is er vanaf. Oke is niet veel misschien maar alle kleine beetje helpen. Nog 12 kilo te gaan. Als ik daar aan denk dan is dat nog best veel. We gaan gewoon door. Insallah ben ik al die kilo’s kwijt voor de zomervakantie van volgend jaar.

En verder…?

Het vasten zelf gaat eigenlijk best goed. Soms een droge mond en wat slaperig maar verder nergens last van. Als het zo door gaat ben ik ongeveer eind januari klaar met vasten. Om dit te vieren wil ik een feestje geven bij mij thuis. Hoe of wat weet ik nog niet dat komt nog wel.

Hoe gaat het vasten bij de andere dames? Hoeveel dagen moeten jullie nog?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge