Een schuld van 60 dagen | Weinig kunnen vasten helaas

sick-668925_1280Ik zal er niet te lang over zijn maar vorige week heb ik weinig gevast. Woensdag en donderdag had ik nog gevast maar daarna ging het niet zo goed. Ik werd erg verkouden en daarbij ook nog een keelontsteking erbij. Ik voelde me zo moe en duizelig. Ik heb de laatste dagen alleen maar in bed gelegen of op de bank. De belangrijkste dingen in huis deed ik maar met grote moeite. Wie moet het anders doen? Als moeder zijnde kun je bijna niet ziek worden want alles in huis en rond om je kinderen gaat gewoon door. Ik vond het daarbij ook niet verstandig om te gaan vasten want ik had alle energie nodig. Maar eigenlijk maakte het niet uit want slikken kon ik bijna niet, zo zeer deed het. Met een slokje water had ik al moeite.

Gelukkig is het gisteren een stuk minder geworden en ben ik vandaag weer begonnen met vasten. Ik voel me nog niet helemaal de oude maar ik wil zo graag van die dagen af die ik niet kon vasten. Ik zit er ook aan te denken om na die 60 dagen een soort van feestje te geven bij mij thuis met een aantal volgers van mijn privé instagram. Lijkt mij erg  gezellig en ik kan het op een leuke manier afsluiten.

Hoe gaat het met de volgers die ook aan het vasten waren? Zijn jullie nog bezig of zijn jullie al klaar?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge