Sans Soucis Peptid Booster

DSC00417 kopiërenSelam ladies! Wil je graag je probleem Beauty tekorten oplossen? Sans Soucis Peptid Booster is een fijn product voor de behandeling. Sans Soucis Peptid Booster heeft effectieve werkstoffen die beauty tekorten met zichtbare resultaten al na korte tijd kunt behandelen. De Peptid Booster Collagen Boos zorgt voor tot wel 31% vermindering van de rimpeldiepte. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

DSC00420 kopiërenDe Sans Soucis Peptid Booster is geschikt voor alle huidtypes wat ik zeker een plus punt vind. Ik heb een hekel aan producten voor verschillende huidtypes zijn of ze zijn er niet voor mijn gemengde huid. De Serum zit in een 30ml flacon met een pompje en biedt de huid intense hydratatie. Een pompje is hygiënischer dan een potje met deksel.

Sans Soucis Peptid Booster – €27,50

DSC00423 kopiërenIk mag van geluk spreken dat ik nog geen rimpels hebt of dunne lijntjes. Maar ik vind het toch wel fijn om mijn gezicht te verzorgen. Mijn huid heeft wel af en toe een oppepper nodig. Als ik de laatste tijd veel hebt gesnoept, make-up hebt gebruikt of als veel stress heb gehad. Dit is niet goed voor je huid. En rimpels voorkomen is beter dan genezen.

De Sans Soucis Peptid Booster heeft power peptides, super hyaluronzuuren het mineralrijke thermale bronwater uit Baden-Baden. Het is een intensief hydraterend 24h serum met een lange termijn hydraterend effect en biedt optimale huidbevochtiging. Het zorgt er voor dat je huid niet uitdroogt, droogtjelijntjes worden zichtbaar van binnenuit opgevuld.

DSC00427 kopiërenNa dat je je gezicht hebt gereinigt breng je het ‘s morgens en ‘s avonds aan op het gehele gezicht of plaatselijk gericht op expressielijntjes. Tenminste 5 minuten laten inwerken voor je verder gaat met andere huidverzorging of het gebruik van make-up.

DSC00424 kopiërenMerk  ik verschil? Ik heb nog geen rimpels of lijntje en er valt niet zo veel op te vullen. Maar mijn gezicht heeft wel een oppepper gekregen. En mijn huid “ziet” er jonger en soepeler uit. Het voelt ook heerlijk zacht aan. De Sans Soucis Peptid Booster is een aanrader als je beginnende lijntje of rimpels krijgt.

De Sans Soucis Peptid Booster is nu verkrijgbaar in de winkels. 

Heb jij de Sans Soucis Peptid Booster uitgeprobeerd? En wat vond jij er van?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge