Rimmel Moisture Renew Lipstick 125

DSC00318 kopiërenSelam Ladies! Nu ik wat ouder ben draag ik liever lipstick dan lipgloss. Ik hou niet meer van make-up met glitters of die een glans geven. Nu gebruik liever matte kleuren. Nadat ik al mijn lipgloss had weggegooid had ik nieuwe producten nodig. Ik kwam deze prachtige Rimmel Moisture Renew Lipstick To Nude Or Not To Nude tegen in de make-up schappen. Vandaag een review over een nieuwe lipstick van Rimmel.

DSC00322 kopiëren

DSC00324 kopiërenDe lipstick heeft een hydraterende formule met vitamines en zorgt voor een explosie aan glans. Er zit Vitamine A, C, E in en SPF 20 voor beschermde en verzorgde lippen. Verder is het dermatologisch getest.

Rimmel Moisture Renew Lipstick To Nude Or Not To Nude – 10.99 €

DSC00319 kopiërenDe lipstick zit in een simpele zilver kleurige huls met een transparante paarse dop. Op de foto lijkt het meer blauw. Heel simpel maar door de gekleurde transparant dop geeft het toch wel weer een aparte uitstraling.

2 kopiëren

DSC00356 kopiërenDe naam To Nude Or Not To Nude klopt niet helemaal. De kleur heeft meer een zacht roze tint dan een nude kleur. Dat maakt voor mij niet uit want de kleur blijft mooi en het past bij mij. Het heeft een lichte glans maar niet zoals bij een lipgloss.

DSC00324 kopiëren

DSC00323 kopiërenIk ben verliefd op de To Nude Or Not To Nude lipstick. Het heeft een mooie kleur met een lichte glans. De lipstick blijft goed zitten maar het ligt er ook aan of je veel eet of drinkt. Ik wil nog meer kleuren van deze lijn want ik heb meer lipsticks nodig nu ik al mijn lipgloss heb weggegooid.

De Rimmel Moisture Renew Lipstick To Nude Or Not To Nude is voor 10.99 € o.a. te verkrijgen bij Kruidvat.

Ken jij de Rimmel Moisture Renew Lipstick lijn? Wat vindt je van de To Nude Or Not To Nude?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge