Review | Primark Eyeshadow Palette

Vandaag een review over het oogschaduw palette die ik heb gekocht bij Primark vorige week. In mijn mini shoplog vertelde ik dat ik er een review over zou schrijven.

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, dit palette is echt slecht. Dit palette heeft 10 tinten oogschaduw. Op het eerste gezicht zijn het hele mooie kleuren want daarom heb ik hem ook gekocht.

De pigmentatie van de oogschaduws zijn erg slecht. Ik moest hard met mijn vinger duwen om wat op mijn vinger te krijgen om te swatchen op mijn arm en dan heb je maar een hele lichte streep op je arm. En toen ik klaar wat met het swatchen was het 1 keer afvegen en alles was er al af. Heel jammer want de kleuren zijn echt heel mooi maar als het er niet op blijft zitten en de pigmentatie ook niet, tja dan houd het op. Maar ja wat verwacht je van een palette die maar 1,90 euro heeft gekost?

Ik ga deze weg geven aan 1 van de dochters mijn vriendinnen. Kunnen ze er lekker mee make-uppen voor de spiegel…

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge