Review | NYX Tango with Bronzing Powder – When Leopard Gets A Tan

Ik kwam deze bronzer powder tegen na een review op een beautywebsite. Ik was meteen enthousiast en ging op zoek naar deze bronzer powder want ik moest en zal hem hebben. Ik vond hem uiteindelijk in een webshop en heb hem gelijk besteld samen met andere producten. Na een aantal dagen had ik ze binnen en heb de bronzer de volgende dag uitgeprobeerd. Ik had gelijk een kleurtje op mijn gezicht. Ik ben niet extreem wit maar een tintje heb ik ook weer niet. In dit artikel heb ik deze bronzer powder gebruikt op de foto.

Deze mooie bronzing powder geeft een effect door het gemêleerde palette van kleuren. Het kwastje zit erbij dus deze neem je overal makkelijk mee naartoe. Door de subtiele goudglans die erin zit krijg je een zomerse uitstraling. Door het gemêleerde palette kan deze bronzing powder voor veel huidtinten gebruikt worden. Het maakt niet uit of je licht bent of wat donkerder van jezelf.De bronzing powder gebruik je voor je hele gezicht, om je gezicht een zomerse uitstraling te geven. Je kan de bronzing powder ook als een blush gebruiken.

Wat ik alleen jammer vind is dat het niet zo lekker ruikt. De meeste beauty producten hoor maar het is altijd wel fijn als het een lekker geurtje heeft… Je kan niet alles hebben zeggen we maar. Klop je kwast goed af voordat je hem op je gezicht zet want je kan snel te veel op je gezicht hebben en dat willen we niet.

Wat vinden jullie van deze bronzer powder?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge