Review | Granier BB Cream Miracle Skin Perfector Nieuwe versie

Garnier kwam al uit met een eerdere BB cream. Ik vind deze al erg fijn alleen iets aan de vette kant. Ik heb een gemengde huid maar soms ook wel een vette huid. De nieuwe versie is dus bedoeld voor de gemengde tot vette huid. En ik ben daar erg blij mee. Garnier geeft aan dat de nieuwe versie minder vettig is, dekkender en luchtiger. De BB cream heeft een basis van mineralen en perliet.. Er zitten geen oliën in deze BB cream.

Ik vond de eerste versie van deze BB cream erg fijn. Ik had alleen eg het gevoel dat er veel op mijn gezicht zit terwijl ik maar heel weinig smeer. Maar dat komt door dat de oudere versie wat vetter is dan de nieuwe.  De nieuwe BB cream van Garnier  is een stuk dekkender, zoals een foundation. Hij komt een beetje in de buurt van een Aziatische BB cream en maakt de huid mooi matte.

Heb je een droge huid en wil je deze bb cream toch gebruiken smeer dan eerst een beetje dagcreme of gewone creme op je gezicht. Laat dat een beetje in trekken en smeer dan de dd cream. Voor mij zou ik de oude versie in de winter smeren want dan is mijn gezicht wat droger dan in de zomer en in de zomer smeer ik de nieuwe versie.

Wat vinden jullie van de nieuwe versie BB Cream.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge