Review | Gosh Light ‘N Shine Lip Glaze gloss eclat & brilliance en Gosh Tropical Pink 43

Ik mag dan wel bijna 30 zijn maar roze blijft toch wel 1 van mijn mooie kleuren als het om make up gaat. Maar dan wel zacht roze. Vroeger vond ik dat echt te meisjes achtig en hield ik het bij bruine en nude tinten. Dat is nog steeds zo maar zacht roze en perzik kleur vind ik ook wel erg mooi.

Image and video hosting by TinyPic

Het is al weer een tijd geleden dat ik lipgloss en/of lippenstift kocht en ook een review op mijn blog is al weer een tijd geleden dus ben ik naar de kruidvat gegaan want bij kruidvat is er een aanbieding op alle lipgloss en lippenstiften van het merk Gosh. Dus ging ik even langs de Kruidvat om te kijken of er een paar mooie kleuren zijn. Ik heb 2 mooie kleuren gevonden. Tijd voor wat swatches!

Image and video hosting by TinyPic

Light ‘N Shine Lip Glaze gloss eclat & brilliance

De verpakking is aantrekkelijk, strak en chique. Je ziet de prachtige shimmer al door de verpakking heen en de lipgloss heeft ook een spiegel aan de zijkant dat is een leuke touch. Maar van binnen, het wordt nog beter! Er zijn twee kleine LED-lampjes boven de toverstok. Zo zit je er in iedergeval nooit naast! De borstel is ook leuk en het is een echte kwast in plaats van een “vilt / spons wand” Als je begrijpt wat ik bedoel?
Het product zelf is nogal plakkerig ( een nadeel als je daar niet van houdt). Maar de enorme hoeveelheid van holografische glans maakt deze lipgloss een uitzondering. De lipgloss heeft (zoals je kan zien) een zacht roze kleur met fijne glitters.

Image and video hosting by TinyPic

Gosh Lipstick 43 Tropical Pink

De naam doet me meteen denken aan de zomer. Waar je lekker aan het strand zit met een heerlijke koude vruchtencocktial.
De verpakking is zwart, strak en elegant. Wat we altijd al gewend zijn van Gosh. Hij het openen merk je meteen dat de lipstick lekker zoet ruikt. Dat is een echte pluspunt. Lipsticks die chemisch ruiken vind ik minder aantrekkelijk. Het heeft een fijne en creamy substantie. Het laat een mooi laagje achterlaat op je lippen en is prima gepigmenteerd.

Image and video hosting by TinyPic

Wat misschien ook wel een uitdaging is om ze allebei te gebruiken op je lippen. Voor mij te veel van het goede maar voor jullie misschien juist een uitdaging.

Image and video hosting by TinyPic

Hebben jullie nog geshopt voor nieuwe Gosh lipgloss en lippenstiften ?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge