Review: Elf wimperkrultang

Ik gebruik al jaren de wimperklurtang van de Hema en ik ben daar super tevreden mee. Tot dat ik de wimperkrultang van ELF (ook wel Eyes Lips Face genoemd) tegen kwam in mijn Oktober Glossybox. Ik betaal ongeveer 4 euro voor een wimperkruller bij de Hema en bij de Kruidvat of Etos. Een prima prijs vind ik maar ik twijfelde wel over de kwaliteit van  de wimperkrultang van Elf omdat hij maar 1 euro kost!. Ja je leest het goed 1 euro.

Ik was dan ook verrast omdat de  wimperkrultang van ELF het net zo goed doet als een wimperkrultanger van de Hema die duurder is. Want een euro is natuurlijk zo goed als niets voor een goede wimperkrultang. Ik moest wel even wennen aan de rubberen handvatten maar hij ligt erg prettig. De wimperkrultang is wat stugger maar daar wen je wel aan en het springveertje heeft extra grip wat erg fijn.

Verder is deze wimperkrultang ook veel beter gevormd dan alle andere wimperkrultangen die ik ooit heb gebruikt. De krultang van ELF is wat platter als je het van bovenaf bekijkt. Daar door krijg je hiermee wel alle wimperhaartjes mee, zelfs die in je buitenste ooghoekjes. Waar ik ook blij mee bent is dat het rubbertje zwart is en bij de meeste wimperkrultangen wit zijn. Zo “lijkt” het rubbertje schoner en zie je de vlekken niet van makeup. Ik krijg het nooit schoon bij witte rubbertjes.

Conclusie: Voor 1 euro is deze winperkrultang meer dan de prijs waard. En ik zal zeker deze wimperkrultang vaker gaan aanschaffen. Die van de Hema zit al in prullenbak dus we gaan voortaan deze gebruiken!

Zou jij €1,- uitgeven aan deze budget wimperkrultang?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge