Review | Bodylotion met Arganolie

Ik heb jullie al vertelt over arganolie in dit artikel. Ik vertelde ook dat ik een bodylotion had gekocht met arganolie. Ik heb deze bij Kruidvat gekocht. Argan is een natuurlijke olie die erg goed is voor veel dingen. Vooral voor huid en haar,verzorgen of voorkomen van zwangerschapstriemen, masseren van stijve artritis gewrichten en pijnlijke spieren, verzorgen van nagelriemen, lippen en het voorkomen van rimpels. Producten met argan zijn vooral te koop in natuur winkels (De tuinen) en Marokkaanse/Islamitische winkels. Nu sinds kort ook bij Kruidvat.

Wat belooft de Kruidvat Bodylotion:

“Kruidvat Bodylotion Arganolie geeft de huid een licht, fris en zacht gevoel tijdens én na het smeren. Arganolie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren en vitamine E die ervoor zorgen dat de weerstand, glans en zachtheid van de huid behouden worden. Het toegevoegde Skin Repair Complex draagt bij aan het herstel van de structuur van de huid.”

Ik hou niet zo van bodylotions. Ze trekken niet snel in en je moet lang smeren. Ik hou meer van bodybutters die zijn wat dikker en trekken veel sneller in. De Kruidvat Bodylotion Arganolie is vloeibaar zoals de meeste lotions maar trekt toch snel in, maar heeft de werking van een bodybutter en niet van een lotion. En dat vind ik juist fijn aan deze lotion.

De geur vind ik wat minder. Ik vind het heerlijk om na het douchen mij in te smeren met een lotion of een bodybutter en ik wil er dan ook naar ruiken. Dat is met deze lotion dus niet. Voor sommige mensen juist wel fijn maar ik wil een geurtje hebben. De lotion heeft wel een geur maar niet zo sterk.

Image and video hosting by TinyPic

Je hebt maar een heel klein beetje nodig om je arm of been in te smeren. Na het openen is de lotion nog een jaar houdbaar.

Kruidvat Bodylotion Arganolie 250ML €2,29.

Hebben jullie deze al gebruikt en wat vinden jullie er van?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge