Paula’s Choice Resist Advanced Smoothing Treatment | Anti-Aging 10% AHA Exfoliant

Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment

Paula’s Choice heeft een nieuw product uitgebracht van de Resist Advanced Smoothing Treatment lijn; de Anti-Aging 10% AHA Exfoliant voor de normale droge huid. De melkachtige textuur van het product zorgt er voor dat een droge, doffe huid weer gaat stralen en de huidteint wordt egaler. Voor vrouwen die over de dertig zijn als ik dan is dit een product die je nodig hebt. Wij willen ondanks onze leeftijd toch nog jong er uit zien zonder al te veel poes pas vind ik. Ben je benieuwd naar de werking van dit product en waarom jij het nodig zou hebben lees dan vooral verder!

Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment

Resist Advanced Smoothing Treatment lijn bestaat uit 9 producten. De Anti-Aging 10% AHA Exfoliant is nieuw aan het assortiment toe gevoegd. De gehele lijn egaliseert het huidoppervlak, verbetert de huidstructuur en vermindert tekenen van huidveroudering. Deze krachtige mix van vier AHA’s (glycol-, melk-, appel- en wijnsteenzuur) en 0,5% kalmerende BHA verwijdert dode huidcellen grondig maar op milde wijze. Een droge, doffe huid gaat weer stralen en de huidteint wordt egaler. Deze exfoliant bevat ook huidherstellende peptiden om zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen en antioxidanten om je huid te beschermen tegen schade van schade door stress en milieu-invloeden.

Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment

Van Paula’s Choice zijn we mooie en luxe verpakkingen gewend. Ook de Paula’s Choice Anti-Aging 10% AHA Exfoliant heeft een blauw grijze luxe flacon met een pipet om niet al te veel van het product aan te brengen op je gezicht. Behalve dat het handig voor het gebruikt ziet het er ook nog eens mooi uit om het neer te zetten in de badkamer of op je nachtkastje.

Belangrijkste ingredienten zijn; glycolzuur wat dode huidcellen verwijdert en helpt de huid bij celvernieuwing. Het vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering, met name zonneschade. En het werkt daarnaast vochtbindend. Peptiden zijn delen van aminozuren (eiwit is hieruit opgebouwd). Sommige hebben kalmerende eigenschappen, terwijl anderen fijne lijntjes verzachten en verlies van stevigheid tegengaan. Allantoine komt van nature voor in het lichaam. Het is een bijproduct van urinezuur en wordt beschouwd als een doeltreffend, kalmerend en huidherstellend ingrediënt.

Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment

Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment

Gebruik dagelijks of wekelijks na het reinigen en tonen. Breng 2-3 druppels aan op je gezicht en hals, vermijd hierbij je oogleden en je onderste wimperrand en spoel het niet af. Breng hierna een antioxidantserum of ander aanvullend product aan en/of gebruik direct een dag- of nachtcrème die geschikt is voor jouw huidtype. Als je allergisch bent voor aspirine (acetylsalicylzuur), gebruik dit product dan niet, want het bevat salicylzuur. De melkachtige textuur trekt snel in en voorziet je huid van langdurige hydratatie, waardoor je huid comfortabel aanvoelt.

Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment

In het begin zag ik weinig resultaat maar sinds het gebruik van de Paula’s Choice Resist Advanced Smoothing Treatment zag ik dat een aantal donkere moedervlekken lichter zijn geworden. Ik heb veel moedervlekken op mijn gezicht, dit zijn donkere en lichte vlekjes en ze zijn nu nog lichter geworden waar ik blij mee ben. Verder is mijn huid wel soepel ondanks het koude weer. Ik heb voor mijn leeftijd een soepele huid en met zulke producten zie je dan ook weinig verschil.

Paula’s Choice Resist Advanced Smoothing Treatment is nu verkrijgbaar voor € 40,00 via de webshop van Paula’s Choice. Lees mijn andere reviews van Paula’s Choice.

Zou je de Paula’s Choice Resist Advanced Smoothing Treatment lijn willen uitproberen?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge