Relaxen met de nieuwe Etos maskers

Relaxen met de nieuwe Etos maskers

Relaxen met de nieuwe Etos maskers. Kan je huid wel een oppepper gebruiken? Gun jezelf beauty time! Ga voor een masker en geniet van een ontspannen moment voor jezelf! Etos heeft nieuwe maskers uitgebracht en ik vertel je welke dit zijn.

Relaxen met de nieuwe Etos maskers

Etos komt in totaal met maar liefst 9 nieuwe maskers, waarvan 6 ‘funmaskers’ met elk een andere geursensatie en 3 intensieve maskers – van diep reinigend tot herstellend. Allemaal voor slechts 0,99 euro. Zo wordt je relaxmoment nog leuker. Want genieten hoeft echt niet duur te zijn! Dit was het idee van Etos om de maskers uit te brengen.

Funmaskers

Refreshing Fruit smoothie mud mask
Cleansing Chocolate mud mask

Moddermaskers staan bekend om hun reinigende werking terwijl ze mild zijn voor de huid. Omdat ze indrogen onttrekken ze op natuurlijke wijze vuil, onzuiverheden en overtollig talg uit de poriën. Daarnaast bevatten moddermaskers ook voedende mineralen en vitamines die de huid zacht en soepel houden.

Refreshing Cucumber peel off mask
Soothing Passion fl ower peel off mask
Smoothing Strawberry souffle mask
Deep cleansing Virgin olive oil mask

Deze masker kun je tegelijk gebruiken op het zelfde moment. Multitasking noemen we dat en wij vrouwen zijn daar heel goed in! Elk masker smeer je op verschillende delen van je gezicht. Zoals bijvoorbeeld een reinigend masker voor neus en kin, een hydraterende variant voor wangen en een smoothing mask voor je voorhoofd. Boekje er bij, een grote mok thee en je wordt helemaal zen!

Intensieve maskers

Balancing mud mask
Cleansing peel off mask
Cleansing mud mask

De warme dagen zijn begonnen en je kun lekker afkoelen door de maskers in de koelkast te bewaren.

Relaxen met de nieuwe Etos maskers

Ik vind alle maskers eigenlijk wel heel erg fijn om te gebruiken. Een masker kies ik uit naar mijn gevoel op dat moment. De peel off maskers zijn mijn favoriet. Ik vind het wel een leuk gevoel om de masker van mijn gezicht te trekken. Heerlijk gewoon! Voor een oppepper zijn de mud maskers verfrissend. Als of ik weer een beetje energie op mijn gezicht krijg. Verwen je huid minimaal één keer per week met zo’n geconcentreerde huid booster en je merkt direct verschil.

Alle nieuwe Etos producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Etos-winkels.

Welk masker van Etos zou jij willen uitproberen? Ga jij relaxen met de nieuwe Etos maskers.

Dit artikel bevat producten die mij toe gestuurd zijn.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge