Ramazan bayraminiz mubarek olsun & Eid mubarak

Wedding look with Glitterbal Palette

Ramazan bayraminiz mubarek olsun & Eid mubarak! Vandaag is het dan eindelijk suikerfeest! Ik en de rest van het gezin hebben zich op deze dag erg op verheugd. We vieren het suikerfeest vanaf dit jaar alleen met het gezin want andere familie leden waar we contact mee hebben zijn geëmigreerd naar Turkije.

Hoe ziet ons programma er ongeveer uit vandaag: We staan rond 6 uur op want het eid gebed is om half 7 in de moskee. Echt heel erg vroeg dus het was weer een korte nacht. Mijn man gaat naar het gebed met onze jongens. Ik maak het ontbijt klaar en kleed mij aan samen met mijn dochtertje. Als de mannen terug zijn gaan we samen ontbijten.

Mijn man heeft helaas niet de hele dag vrij dus hij gaat na het ontbijt naar zijn werk. Ik ga met de kids naar monkey town zodat zij lekker kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Tegen het middag uur gaan we terug naar huis. We kleden ons om voor een wat feestelijke outfit en als mijn man terug komt gaan we heerlijk uit eten met het hele gezin. Waar precies dat zullen we vanavond pas beslissen want we hebben een aantal favoriete restaurants. Het word sowieso Turks dat wel.

Ieder jaar geven we de kinderen iets voor Eid. Dit jaar hebben we gekozen voor geld. We hadden geen idee wat we voor ze moesten kopen want ze krijgen alles wat ze nodig hebben en met geld in hun spaarpot kunnen ze later wat kopen als die vol zit.

Ik wens je een Ramazan bayraminiz mubarek olsun & Eid mubarak. Moge Allah dua’s accepteren, insallah heb je je doelen bereikt in de Ramadan en maak er een mooie, gezellige en gezegende dag van met je gezin, familie en vrienden.

Ramazan bayraminiz mubarek olsun & Eid mubarak

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge