Vasten vind ik niet leuk meer • Ramadan weekvlog # 3

ramadan weekvlog 3

Vasten vind ik niet leuk meer • Ramadan weekvlog # 3

Dit is mijn derde ramadan weekvlog. Deze vlogs zijn wat uitgebreider dan de normale vlogs en ik vertel je alles over onze ramadan en alles daar om heen. Kijk je mee naar een nieuwe vlog?

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

 • hallo, leuk om weer een video te zien van jouw leven en de ramadan, mag ik vragen, wordt er vanuit de moskee geen gezamelijke iftar georganiseerd ? Misschien vind je dat wel gezellig ?
  Of vanuit een buurthuis door andere moslima’s uit jouw wijk ?
  fijne dag 🙂 Maak je ook een video van de laatste belangrijke ? 10 dagen van deze ramadan ?
  En heb je al nieuwe kleding/kado’tjes gekocht voor Eid ?
  doei doei, fijne woensdag verder 🙂

  • In elke moskee wordt er wel een gezamenlijke iftar georganiseerd. Maar ik kom weinig in de moskee en ik vind het niet prettig om tussen vreemde mensen te zitten. Verder ben ik geen andere gezamenlijke iftar georganiseerd tegen gekomen of het is heel ver van huis. Ik blijf de hele ramadan door vloggen.