Wat wil je zien in de Ramadan van 2018

Ramadan van 2018

Wat wil je zien in de Ramadan van 2018

In een nieuwe video, vraag ik je wat je graag zou willen zien tijdens de Ramadan van 2018! En ik vertel je wat je allemaal kan verwachten tijdens de gezelligste maand van het jaar!

Heb je mijn andere video’s als gezien?

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  • hallo
    wat leuk dat je dit vraagt, ik zou graag zien wat er op je eettafel staat met ramadan,de boodschappen, recept misschien, en hoe je je werk en gezins-leven plant om de ramadan maand, dankjewel 🙂 en een prettig zonnig weekend