Queen Tarzi Lahses | Rose, Jade & Diva

Queen Tarzi

Ik hou van make-up en af en toe op een feestje zoals een bruiloft wil ik wel eens wimpers dragen. Het geeft net wat meer bij een mooie make-up look. Maar wimpers zijn vaak gemaakt van mink ( nertsen ). Vaak zijn synthetische wimpers nooit zo mooi, eerlijk is eerlijk. Queen Tarzi heeft dé cruelty free lashes die er precies zo uitzien als mink lashes maar dan zonder dierenleed. Hé die moeten we houden! Ik heb drie van de 9 wimpers in mijn bezit en ik vertel je er alles over.

Queen Tarzi

Over Queen Tarzi:

QueenTarzi® is een officieel BeNeLux geregistreerd beautymerk gericht op vrouwelijke beautyproducten van de hoogste kwaliteit, voornamelijk lashes (kunstwimpers) en lijm. Iets meer dan een jaar geleden kleinschalig begonnen onder de naam LashQueen, is het merk binnen een jaar hard gegroeid. Als het tegenwoordige QueenTarzi® is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt van beautyproducten. En die naam is niet voor niets, het drukt namelijk precies uit wat men van de producten van QueenTarzi® kan verwachten en hoe de drijvende kracht achter dit bedrijf in het leven staat.

Queen Soraya Tarzi, kortweg Queen Tarzi, regeerde 3 jaar over Afghanistan als de enige vrouw van koning Amanullah. Zij stond bekend als ware powervrouw en was fervent voorvechtster van vrouwenrechten. In de drie jaar durende heerschappij heeft zij veel betekend voor het onderwijs, de werkgelegenheid en de positie en rechten van Afghaanse vrouwen. Samengevat laat Queen Tarzi zich omschrijven als een Koninklijke, krachtige en ruimhartige vrouw met een missie; het versterken van de kracht van de vrouw.

Alle producten van QueenTarzi® zijn erop gericht de missie van Soraya Tarzi voort te zetten en haar waarden uit te dragen. Met mooie, kwalitatief hoogwaardige lashes, stralen vrouwen zelfvertrouwen uit en gaan zij zekerder door het leven.

Lashes zijn tegenwoordig helemaal hot vanwege alle beautybloggers, vloggers en make-up artists die er gebruik van maken in hun filmpjes. De lashes van QueenTarzi® ogen zeer natuurlijk, zitten comfortabel, zijn herbruikbaar en 100% cruelty free. de speciaal door QueenTarzi® ontwikkelde cosmetische lijm is beschikbaar in een transparante en een zwarte uitvoering en wordt door onze klanten zeer hoog gewaardeerd.

… en het meest belangrijke! Met trots kunnen wij zeggen dat Queen Tarzi luxury lashes geen dierlijke bont of bijproducten bevat. Alle wimpers zijn gemaakt van polyvezel materiaal (PBT) wat wordt gebruikt om het gevoel van zijde te creëren. Alle producten zijn hierdoor cruelty free!

Queen Tarzi

Queen Tarzi

Diva

Diva zijn wimpers dat van af het begin tot het einde volume geeft.

Queen Tarzi

Rose

Rose zijn wimpers die volume geeft door dikke er dunnere haartjes.

Queen Tarzi

Jade

Jade zijn wimpers die dun beginnen en toenemen met volume tot het einde.

De wimpers zijn per paar voor €19,99 verkrijgbaar maar de prijzen verschillen bij Boozyshop en Ici Paris.

Queen Tarzi

Queen Tarzi

Jade is mijn favoriet van alle drie de wimpers. Het effect van volume vind ik erg mooi en in mijn ogen past dit het mooiste bij mijn ogen. Maar Roze en Diva zijn ook zeker aan te raden. Ik heb alleen de uiteinde waar geen haartjes zitten af geknipt want de wimpers waren lang genoeg voor mijn oogleden. Pas altijd van te voren de wimpers zonder ze te plakken om te zien of je de wimpers moet bij knippen.

In deze Instagram Tutorial breng ik deze wimpers aan.

Queen Tarzi

Naast de 9 wimpers verkoopt Queen Tarzi ook wimperlijm in een transparant kleur en in zwart. De wimperlijm droogt heel erg snel op. Het is aanbrengen en gelijk plakken. Ik wachtte geen 30 seconde voor het aanbrengen wat normaal is bij andere wimperlijm.

Alle Queen Tarzi producten zijn online verkrijgbaar via hun eigen website, Ici Paris ( ook in de winkel ) en Boozyshop. Nepwimpers kopen bij Queen Tarzi is gemakkelijk en je hebt jouw wimpers binnen no-time in huis! Bij bestellingen boven 25 euro verzenden we bovendien gratis!

Wat vind jij van de producten van Queen Tarzi?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  • Hoi Layla,

    Ziet er mooi uit en heel fijn dat er geen dierenleed bij komt kijken! Voor mij zijn ze wel te overdreven. Heb je die ook in een minder volumineuze versie? Liefs, Gulsen