PROVOCALIPS 200 I’ll Call You

DSC05558 kopiëren3Begin vorige maand vertelde ik jullie dat ik insider voor veracamilla.nl ben en vorige week vertelde ik jullie al over de kleur 550 Play With Fire. Volgens rimmel zou deze lippenstift muurvast zitten en met geen mogelijkheid afgeven. Vandaag laat ik jullie de kleur 200 I’ll Call You zien.

DSC05546 kopiërenDe Rimmel Provocalips belooft dat het minstens 16 uur zou blijven zitten. Nu draag ik nooit lippenstift voor 16 uur, ook niet na het aantal keer bij stiften. Dat het 16 uur zou blijven zitten komt door de speciale applicatie. De Rimmel Provocalips bestaat uit 2 verschillende applicators; 1 kleur en 1 glans. Als eerst smeer je de prachtige kleur op je lippen en daarna als die is opgedroogd de glans. Wil je liever alleen de glans dan kan je balsem alleen ook gebruiken.

DSC05554 kopiërenDe kleur 200 I’ll Call You vind ik een prachtige kleur roze. Voor mij de ideale kleur. Voor mij is 1 laag genoeg maar als je het wat donkerder wilt hebben dan smeer je nog een laagje op je lippen.

DSC05556 kopiërenStap 1

Met de vorige kleur in mijn achterhoofd smeerde ik voorzichtig en binnen mijn lippen de lippenstift. Deze kleur is niet zo donker als de 550 Play With Fire dus het valt mee als ik een “foutje” maak.

DSC05557 kopiërenStap 2

Als je lippen zijn opgedroogd kan je het zo laten maar je kan de glans balsem er over heen smeren. Dat geeft net wat meer glans. Ik heb meerdere keren de balsem gesmeerd zodat mijn lippen niet uitdrogen.

DSC05595 kopiërenDe test!

Net zoals bij de andere kleur, na wat vele kusjes bij mijn kinderen, eten en drinken, gebruik maken van bestek en bekers heeft de lippenstift heel weinig afgegeven. Ook dit keer heb ik geen 16 uur de lippenstift gedragen want ik vind het fijner om geen lippenstift te dragen. Het bleef goed zitten maar de balsem heb ik wel een aantal keer opnieuw gesmeerd.

DSC05544 kopiëren

DSC05598 kopiërenNet zoals vorige week toen ik vertelde over de 550 Play With Fire kleur geeft deze ook bijna niet af. De balsem smeer ik wel wat vaker regen uitdroging. Maar je moet wel uit kijken dat je de “foutjes” wel snel wegvegen voor het opgedroogd is want anders lijkt het net of je uitslag hebt op je gezicht. De lippenstift gaat er niet af met water. Met mijn reinigingsolie die ik heb gemaakt gaat het er redelijk af maar niet helemaal.

PROVOCALIPS 550 Play With Fire

De Rimmel Provocalips zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen voor € 11,99.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Provocalips? En zo ja, welke kleur?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge