Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil | Een gehydrateerde huid

Paula's Choice Perfect Cleansing Oil

Sinds een aantal dagen gebruik ik de Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil. Ik begin steeds meer bewust te zijn van mijn huid en het reinigen er van. Of ik nu wel of geen make-up heb gebruikt. Toch reinig ik mijn huid. Dit product is zelfs geschikt voor alle huidtypen en ook voor de gevoelige huid.Ga jij voor een schone, zachte en gehydrateerde huid? Dan is dit product wel misschien iets voor jou!

Paula's Choice Perfect Cleansing Oil

Paula's Choice Perfect Cleansing Oil

De Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil bevat onder andere jojoba-, zonnebloem-, moerasbloem- en kokosolie die de huid zuiveren, de natuurlijke huidbarrière helpen herstellen en vochtverlies tegengaan. Als het gezicht te agressief wordt gereinigd en dus alle goede stoffen van de huid worden afgespoeld is de huid niet meer in staat zichzelf te herstellen, omdat de natuurlijke beschermlaag van de huid bij iedere reinigingsbeurt opnieuw wordt aangetast. De Perfect Cleansing Oil is mild voor je huid en eenvoudig in gebruik. Ik had mijn twijfels eerst omdat ik een gecombineerde huid heb en producten met olie zijn een no go bij mij. Toch deed het wel zijn werk bij mijn huid.

Paula's Choice Perfect Cleansing Oil

Gebruik

Wanneer de Perfect Cleansing Oil in contact komt met water verandert de textuur naar een melkachtige emulsie die de huid snel reinigt en gemakkelijk is af te spoelen. Breng het product aan op de (vochtige) huid en masseer met zacht ronddraaiende bewegingen over het gezicht. Spoel af met water.

Ik voel dat er een dun laagje achter blijft op mijn huid. Niet vettig maar als je droge wangen hebt dan is dit juist wel fijn. Vooral met koude dagen krijg ik nog eens extra schrale wangen en met dit is het juist fijn dat er een laagje op mijn huid blijft. Mocht je een extreem vette huid hebben dan is dit juist wat je niet wilt. Verder ziet mijn huid er wel clean en fris uit.

Paula's Choice Perfect Cleansing Oil

De cleansing oil heeft mijn twijfels weg gehaald na het gebruik er van. Mijn huid is niet vetter geworden, het is schoner en frisser geworden. Ik gebruik het nu alleen voor in de avond en als ik mijn gezicht heb gereinigd na dat ik mijn make-up heb verwijderd.

Vanaf november is Paula’s Choice’s Perfect Cleansing Oil verkrijgbaar via Paulaschoice.nl voor de prijs van € 25.

Wat vindt jij van de producten van Paul’s Choice? Ken je het merk?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge