About

Merhaba!

Wat leuk dat je wat meer wilt weten over Laylacelik.nl! Op deze pagina leg ik je alles uit waar deze site over gaat, wie ik precies ben en wat ik allemaal doe.

Selam!

Leuk dat je op mijn blog bent! Mijn naam is Layla en de eigenaresse van deze website. Laylacelik.nl is een beauty. fashion & lifestyle blog. Beetje gericht op de moslima´s van nu. Ik kijk anders naar beauty, fashion en lifestyle dan de bekendste schrijvers van de Nederlandse Beauty websites.  Maar zo af en toe schrijf ik ook artikelen over het geloof, persoonlijke, de Turkse cultuur en nog veel meer! Iedere werkdag om 6 uur staat er een artikel online. Op jonge leeftijd was ik al geïnspireerd door make-up, hijab tutorials, reizen, islam en ik wilde heel graag een eigen blog starten. In 2011 startte ik dan ook op een eigen domein na een aantal jaren op een gratis blog te hebben geschreven. Mijn blog is de perfecte plek voor mij om mij te uiten over vele onderwerpen en om mijn lezers en bezoekers op de hoogte te houden. Op het moment ben ik een fulltime blogger/youtuber en het is echt mijn passie geworden.

Social media

Ik ben uiteraard ook te vinden op social media!
Dat kan via mijn instagram account @laylacelik, mijn facebookpagina, Youtube kanaal, snapchat (laylacelik) en via Twitter.

Heb je vragen dan kun je altijd een reactie plaatsen op mijn blog of een berichtje sturen via mijn contactformulier.

Görüşmek üzere!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *