Twee verschillende outfits met StudioSoraya

StudioSoraya

Vandaag deel ik twee verschillende outfits met StudioSoraya.Ik mocht 2 jurken uitkiezen uit een grote collectie aan maxi jurken in verschillende stijlen en kleuren. Soms vind ik het moeilijk om een leuke outfit samen te stellen want ik wil bedekt zijn maar ook modieus voor deze tijd. We moeten een beetje met de tijd mee gaan toch meiden? Oude oma jurken stijl is zo 2016! StudioSoraya heeft in mijn ogen mooie jurken en ik vertel je waarom ik juist deze 2 heb uitgekozen.

StudioSoraya

StudioSoraya

StudioSoraya

StudioSoraya

De jurk Prenses Model is verkrijgbaar in 4 kleuren en in 4 maten. De lengte vanaf de schouders is 1.45 cm wat voor mij perfect is. Ik ben 167 cm lang. Voor de wat langere dames is dat misschien iets te kort. De jurk heeft in mijn ogen een beetje een zeemeermin effect. De mouwen zijn nauw gestikt maar je kunt ze wel makkelijk om hoog trekken om je handen te wassen. De jurk heeft ook nog eens knopen aan de voorkant. Je ziet dit niet omdat mijn sjaal er net voor zit.

Ik heb voor legergroen gekozen omdat ik deze kleur nog niet heb en samen met een zacht roze sjaal en pumps vind ik dit wel mooi bij elkaar passen. De stof is super zacht op mijn huid en het zit ook nog eens heel fijn. Wassen kan gewoon op 30 graden in de wasmachine.

Prenses Model – 40.00

StudioSoraya

StudioSoraya

StudioSoraya

StudioSoraya

Mijn tweede jurk Piliseli Mihrima Elbise heeft geplisseerde mouwen en de onder kant van de jurk is geplisseerd. De jurk is verkrijgbaar in 4 kleuren en in 4 maten. De lengte vanaf de schouders is 1.45 cm wat voor mij perfect is. Ik ben 167 cm lang. Voor de wat langere dames is dat misschien iets te kort. Wat ik alleen onhandig vind zijn de mouwen. Als je je armen omhoog doet dan vallen de mouwen naar beneden en heb je blote armen. Voor dames die ook bedekt willen zijn is dit natuurlijk niet de bedoeling. Je kan dit oplossen door een shirt met lange mouwen te dragen.

Het model zelf vind ik echt apart. Geplisseerde kleding stukken komen weer terug in de mode en de jurk hoort er ook bij. De stof is zacht, zweet niet je hoeft het amper te strijken. De jurk heeft ook nog eens een rits van voren.

Piliseli Mihrima Elbise – 50.00

StudioSoraya

Ik wilde iets aparts in mijn collectie want mijn meeste jurken hebben de zelfde stijl. Deze twee jurken zijn anders dan anders. Ook nog eens lang, bedekt en modieus. Dit is wat ik wil in mijn outfits.

De website is makkelijk en overzichtelijk. Je kan betalen met de bank of met Paypal. Een klein min puntje is, is dat het in het Turks is. Ze versturen naar veel landen en ze hadden het beter in het Engels kunnen doen.

Deze twee jurken en andere kun je bestellen via StudioSoraya.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Wat vindt jij van mijn outfits van StudioSoraya?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge