OOTD Bohemian Girl

DSC04954 kopiërenDe afgelopen dagen was het heerlijk weer met hier en daar een regen bui tussen door. Ik krijg dan gelijk het gevoel dat ik alle ramen en deuren open wil doen, zonder jas naar buiten wil gaan en mijn ballerina’s wil aan trekken in plaats van laarzen. Maar het is toch echt nog heel erg koud buiten maar dat mag de pret niet drukken dus ging ik even snel met mijn nicht naar buiten om wat foto’s te schieten.

Het is al weer zo lang geleden dat ik een outfit of the day heb geplaatst op mijn blog. Een beetje door drukte van het gezin kon ik niet zo makkelijk foto’s laten maken van mezelf voor een outfit. Vaak heb ik dagelijkse kleding aan en dat vind ik het niet waard om er een artikel over te schrijven. Maar onlangs had ik 2 abaya’s besteld en in combinatie met mijn lievelingsmerk hijab leek het mij wel leuk om het met jullie te delen.

DSC04948 kopiërenDe foto’s zijn echt gaaf geworden…

DSC04941 kopiërenAbaya: Boutique Sarah
Peafowl Pearls : Hazanah
Ninja zipper: Hazanah
Bohemian Necklace: Womanityshop (offline helaas)

DSC04953 kopiërenLipstick: Groene Marokkaanse lippenstift

DSC04954 kopiëren2De peafowl pearls hebben jullie al in een eerder artikel gezien en ik vind ze nog steeds fijn om te dragen. Ik ben nog wel aan het experimenteren hoe ik het leuker kan dragen. Nu heb ik het simpel gehouden. De abaya is heerlijk! Ik als kouwkleun draag er nog wel een dikke thermo legging onder en een shirt met lange mouwen. Ik heb de abaya ook nog in een oud roze kleur.

Q: Wat vinden jullie van mijn outfit?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge