Olaz Total effects 7 in one | I Keep (my)selfie

Olaz Total effects 7 in one

Je kan niet vroeg beginnen met het gebruiken van eenagcrème. Ik ben van mening dat je na je twintigste eigenlijk al moet beginnen. Sinds een aantal dagen gebruik ik de Olaz Total effects 7 in one dagcrème met SPF 15. Werkt het echt anti-veroudering zoals wordt beweerd? Het liet mij in ieder geval denken aan de oudere mensen. Waarom dit lees je vandaag in dit artikel.

Olaz Total effects 7 in one

Olaz Total Effects Dagcrème SPF 15 is niet voor niets de nummer één van alle skin care producten op de Nederlandse markt. Het biedt een eenvoudige en slimme aanpak voor een jongere en gezonder uitziende huid.

Zeven voordelen in 1 helpen de huid jong en stralend te houden. Het VitaNiacin- Complex verbetert de natuurlijke vernieuwing van het huidoppervlak. UVA/UVB-bescherming met SPF15. Formule die snel absorbeert en niet vettig aanvoelt

De zeven voordelen?
1. Vermindert lijntjes en rimpels
2. Egaliseert de teint
3. Stralende huid
4. Kleiner uitziende poriën
5. Egaliseert de huidstructuur
6. Herstelt stevigheid
7. Hydrateert

Wat ik een grote voordeel vind aan dit product is dat het niet in een potje met een deksel zit. De meeste dagcrèmes zitten in een potje en met je vinger breng je het aan op je gezicht. Het zit in een handig druk flacon die ik half in druk want helemaal door drukken hoeft echt niet want je het maar weinig nodig voor heel je gezicht en hals.

Olaz Total effects 7 in one

Olaz Total effects 7 in one

Ik heb dit product nu een aantal dagen gebruikt en natuurlijk kan ik er nog niet zo veel over zeggen. Mijn huid voelt wel verzorgd, schoon, fris en soepel aan. En door de SPF 15 die er in zit is dit ook een voordeel om je zelf te beschermen tegen de zon overdag.

Olaz Total effects 7 in one

Dit product doet mij zo denken aan de oudere vrouwen in een verzorgingshuis. Vele oudere dames ruiken naar dit product. Bij het gebruik van dit product op mijn eigen gezicht herkende ik de geur en ik moest er stiekem wel om lachen…. “nu ruik ik ook naar dit product net zoals de bejaarden in het verzorgingshuis”.

De Olaz Total effects 7 in one dagcrème is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor 20,33 €.

Wat gebruik jij voor je jonger uitziende huid? Toevallig ook de Olaz Total effects 7 in one?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge