“No make-up skin” make-up look

"No make-up skin" make-up look

Dit seizoen is de “No make-up skin” make-up look erg populair. Alles draait om de MUA’s Skin Define Hydro Collection voor een lichtgewicht formule. Zonder al te veel dekking heb je toch een verfrist en gehydrateerd gevoel met de luxe ingrediënten van vitamine E en jojoba. Ik heb  met 2 producten van  MUA’s Skin Define Hydro Collection een “No make-up skin” make-up look gecreëerd. Wil jij ook met niet al te veel dekking toch er fris uitzien? Lees en je zal verrast zijn!

"No make-up skin" make-up look

De MUA’s Skin Define Hydro Collection bestaat uit een primer, foundation en poeder. Ik heb de primer en de foundation in de kleur ivory flush. Ik dacht eerst dat die tint niet bij mijn huidskleur zou passen maar dat valt gelukkig erg mee maar dat komt denk ik ook door dat de foundation niet heel erg dekkend is en dan valt het minder op.

"No make-up skin" make-up look

"No make-up skin" make-up look

“No make-up skin” make-up look

De primer en de foundation zijn allebei fijne producten voor mijn huid. De primer smeert heel snel makkelijk op mijn gezicht. Even laten in trekken en ik kan de foundation gebruiken. Met een foundation kwast verdeel ik de foundation op mijn gezicht. De rode wangen, pigmentvlekjes en andere onzuiverheden worden een heel stuk minder maar je ziet ze nog weel een beetje. Dat is ook het idee van de Dit seizoen is de “No make-up skin” make-up. Je ziet er wat frisser uit zonder al te veel make-up.

"No make-up skin" make-up look"No make-up skin" make-up look

"No make-up skin" make-up look

Naast de primer en de foundation heb ik ook een concealer, blush, mascara, wenkbrauwpoeder en lippenstift. Het is even wennen om zo weinig producten te gebruiken want normaal gebruik ik veel meer voor een dagelijkse look.

"No make-up skin" make-up look

Ik ben redelijk tevreden over deze 2 producten. Ze zijn erg fijn en ze doen wat ze moeten doen en dat is de huid verfrissen en te laten lijken dat je met neit al te veel make-up er ook goed uit kunt zien. Aan het einde van de dag zit het make-up er nog wel redelijk goed uit.

De Skin Define Hydro Collection is vanaf mei verkrijgbaar bij Kruidvat en online via Kruidvat.

Ga jij ook voor de “No make-up skin” make-up look?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge