Nieuwe producten van Etos | Video review

Nieuwe producten van Etos | Video review

In de volgende video geef ik je een eerste indruk over de nieuwe producten van Etos. Als Etosfriend ontvang ik elke maand een aantal nieuwe producten waar ik een review over schrijf. Vandaag make-up producten in een video review. Ik heb niet alle producten gebruikt maar ik heb er wel kort wat over vertelt.

Ben je benieuwd naar de nieuwe producten ven Etos? Dan moet je vooral de volgende video kijken:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat voor video’s zou je meer willen zien op mijn Youtube kanaal/blog?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge