Nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen

Nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen

De winter komt er aan en het begint steeds kouder te worden. Wat heb je dan nodig voor je huid? De nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen. We willen onze huid een goede verzorging geven zonder dat mijn had plakt. De nieuwe formule trekt snel in de huid en geeft 24 uur lang verzorging. Ik wilde dit wel eens testen en vandaag lees je wat ik er van vind.

Nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen

Vanaf kinds af aan ken ik de grote blauwe metalen blik van Nivea. Wie is er niet mee opgegroeid? Niveau Soft wat een lichtere versie is kwam later en trekt snel in. Nivea komt nu 100 jaar later met een revolutionaire universele crème. Nivea Care Voedende Crème. De nieuwe Crème is geschikt voor alle huidtypes.

Nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen

Nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen

Nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen

De dikke crème zit in een grote witte pot met de wel bekende blauwe details van Nivea. De crème kun je vergelijken met een body butter. Ik hou van body butters voor de winter. De crème smeer ik eigenlijk de hele dag door op mijn handen. Ik heb in de winter droge handen en smeren met een crème is dan echt nodig. Na het douchen vooral als ik heb gewerkt heb ik net die extra verzorging van een crème nodig. Het trekt snel in en het plakt niet als ik mijn pyjama aantrek. Ik kan dan zonder problemen gaan slapen.

Nieuwe Nivea Care Voedende Crème verzorgt van top tot teen

Nivea heeft het weer voor elkaar gekregen. Als jij een crème wilt gebruiken die verzorgt, snel intrekt, niet plakt en ook nog eens lekker ruikt? Dan zou je zeker de nieuwe Nivea Care Voedende Crème eens moeten proberen. Deze winter een must have voor je huid!

Nivea Care Voedende Crème is vanaf week 46 verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten voor de prijs van € 6.49 (200 ml) en € 4.49 (100 ml)

Hou jij ook zo van Nivea?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd krijgen.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge