Neon lippen met Labello Neon Editions

Neon lippen met Labello Neon Editions

Neon lippen met Labello Neon Editions. Labello is met iets nieuws gekomen. Zeven lipbalsems in verschillende neon verpakkingen die voor een geweldige verzorging voor je lippen zorgen zoals je gewend bent van Labello. De felle verpakkingen zijn alleen al leuk om te hebben. Na het lezen van deze review wil jij ze misschien ook wel.

Neon lippen met Labello Neon Editions

Naast de welbekende blauwe verpakking van Labello zijn er nu zeven neon verpakkingen. Wel limited edition dus wees er snel bij. Elke kleur kun je volgens Labello voor verschillende momenten gebruiken om je net die extra zelfvertrouwen boost te geven. Of als normale verzorging van je lippen. het is maar hoe je het bekijkt.

Neon lippen met Labello Neon Editions

Geel: Voor die keer dat je die leuke jongen tegen het lijf loopt. Oranje: Wanneer je wilt winnen op het sportveld. Paars: Een avondje stappen met vriendinnen. Turquoise: Wanneer je solliciteert naar je droombaan. Roze: Op de eerste date. Groen: Voor die keer dat je je zelf uit een benarde situatie moet redden.

Neon lippen met Labello Neon Editions

Neon lippen met Labello Neon Editions

De welbekende formule van Labello met Sheaboter en Panthenol geeft 12 uur lang verzorging, geeft je lippen een sensationeel zacht gevoel en beschermt effectief tegen uitdroging. Alle lipbalsems zitten in een neon verpakking die oplicht onder blacklight. Hoe gaaf is dat? Je raakt je lippenbalsem dan ook niet zo snel kwijt in het donker. Jammer dat je lippen niet oplichten na het aanbrengen van de lipbalsems. Dat zou pas echt cool zijn!

De lippenbalsems zijn net zo als de oude vertrouwde blauwe verpakking even verzorgend. Voor de komende winter is dat ook wel nodig. Ik krijg altijd erge droge lippen en voor mijn kinderen kan ik ze ook gebruiken. Ik heb een voorraadje dus dat komt helemaal goed. Elke dag een andere kleur en ik denk dat mijn kids de lichtgevende hulsen wel erg leuk gaan vinden.

De Labello Neon Editions zijn vanaf 10 oktober 2016 los verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat voor €2,49 per blister.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge