NARS X Erdem Limited Edition Strange Flowers Collectie

NARS X Erdem

NARS heeft een geweldige nieuwe samenwerking! Dit keer met Erdem. Komt die naam niet bekend voor? Zeker, want Erdem heeft met H&M ook samengewerkt. De NARS x Erdem heeft een prachtige Limited Edition Strange Flowers Collectie en de verpakking ook! Ben je benieuwd naar de gehele collectie en naar de producten die ik heb? Lees dan zeker verder!

NARS X Erdem

Nars X Erdem

De producten van NARS ken je vast wel. De meiden die erg met fashion bezig zijn kennen Erdem ook. Samen hebben ze de handen bij elkaar gesloten voor een nieuwe samenwerking. En uit deze samenwerking kwam de Nars X Erdem Strange Flowers Collectie.  Erdem staat bekend om zijn printjes en experimentele textiels. Dit zie je ook terug in de verpakkingen en de kleuren van de producten.

De gehele Nars X Erdem Strange Flowers Collectie bestaat uit 13 producten, 6 lipsticks, 2 blushes, 2 oogshaduw paletten, 1 lipstick palette, 1 highlighter pencil en matterende sheets. Alle producten kun je apart maar ook heel mooi samen combineren voor een mooi look. In dit artikel laat ik je 2 mooie lipsticks zien.

NARS X Erdem

NARS X Erdem

NARS X Erdem

NARS X Erdem

De lipstick collectie bestaat uit 6 lipsticks. Het zijn vooral rode, rozige en paarsige tinten. Ik heb Voodoo Lilly en Bloodflower. Bloodflower is een felle rode kleur en Voodoo Lilly is een prachtige zacht rozige lipstick. De lipsticks hebben een zachte, romige formule. De finish is sheer en heeft een lichte glans maar geen high glans. Je kunt de lipsticks opbouwen voor een wat betere dekking maar verwacht geen dikke dekking na 1 laag. Helaas blijven ze niet lang zitten zoals de NARS Pigalle lipstick die ik heb.

NARS X Erdem

NARS was een tijd niet verkrijgbaar in Nederland, wat de reden hier van is? Ik heb geen idee. Je kon alleen terecht in het buitenland of online. Je hebt dan ook nog die vervelende bezorgkosten er bij. Maar sinds 2017 is NARS weer verkrijgbaar bij de Bijenkorf, ook online bij de Bijenkorf en je kunt terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

De gehele Nars X Erdem Strange Flowers Collectie is nu verkrijgbaar bij de bijenkorf en online.

Wat vind jij van de Nars X Erdem Strange Flowers Collectie?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge