De nieuwe NARS Orgasm 2018 Collectie

NARS Orgasm 2018

De NARS Orgasm collectie is altijd al het populairste geweest onder alle producten van NARS. Dit is ook wel begrijpelijk want het zijn dan ook prachtige producten! Nu is de NARS Orgasm 2018 collectie gehele lijn vernieuwd en zijn er maar liefst 4 nieuwe producten er aan toegevoegd. Ik heb de blush en lipbalm waar ik alles over ga vertellen in dit artikel.

NARS Orgasm 2018 Collectie

NARS Orgasm 2018

NARS Orgasm 2018

Verwen je zintuigen deze zomer met vier nieuwe Orgasms voor de lippen en wangen. Verleid met Afterglow Lip Balm en voeg een intense touch toe met Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer. Creëer een sensationele look voor je wangen met Illuminating Loose Powder en geniet van een oversized Orgasm Blush in een limited edition. Een alom begeerde gloed. Wat zijn de verpakkingen mooi! De doosjes zijn van rosegoud van kleur en de details van de producten zelf hebben dezelfde kleur. Dit geeft net wat meer luxe in mijn ogen.

Afterglow Lip Balm – € 27,00
Vinyl Lip Lacquer ( Limited Edition ) – € 26,00
lluminating Loose Powder – € 27,00
Orgasm Blush ( Limited Edition ) – € 31,50

NARS Orgasm 2018

NARS Orgasm 2018

NARS Orgasm 2018

NARS Orgasm 2018

NARS Orgasm 2018

Orgasm Blush ( Limited Edition )

Ik heb de vorige Orgasm blush helaas niet in mijn bezit maar ze zeggen dat de Rose Gold blush van Sleek een dupe is van de Orgasm blush. De nieuwe Orgasm Blush is een limited edition want het is namelijk een oversized blush. De originele blush is een formaat kleiner. De blush is een combinatie van een “peachy” kleur met gouden shimmers wat voor een mooie blush op je wangen geeft.

Ik vind dat de Orgasm blush ook erg mooi is als highlighter. Er zitten gouden shimmers in en ik heb zelf een aantal highlighters met dezelfde tint. Ik ben niet erg bleek en ik heb een light tintje en dit vooral in de zomer. Een poeder als deze staat dan ook erg mooi maar ook bij de nog donkere dames in mijn ogen. Gebruik het dus als blush of als highlighter. De poeder is erg mooi gepigminteerd en bij mij geeft het een erg mooie kleur.

NARS Orgasm 2018

Orgasm Afterglow Lip Balm

Orgasm Afterglow Lip Balm is geen lipstick maar zoals de naam het al aangeeft een lipbalm. Een goede lip coverage kun je niet verwachten maar je kan het wel combineren met een matte lipstick. De lip balm geeft een transparante finish met een mooie glans.

De verpakking is echt een beauty. Ik heb een zwak voor mooie verpakkingen en dit zit er erg luxe uit. Ik ben dol op tinten zoals de Orgasm Afterglow Lip Balm en dit is mijn nieuwe favoriet. Het voelt zacht en fijn aan zoals een lip balm moet zijn.

NARS Orgasm 201810

NARS Orgasm 201810

Wat een mooie collectie is dit. Ik kan niet wachten om de andere 2 producten te bemachtigen want ik wil deze collectie compleet hebben.

NARS was een tijd niet verkrijgbaar in Nederland, wat de reden hier van is? Ik heb geen idee. Je kon alleen terecht in het buitenland of online. Je hebt dan ook nog die vervelende bezorgkosten er bij. Maar sinds 2017 is NARS weer verkrijgbaar bij de Bijenkorf, ook online bij de Bijenkorf en je kunt terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

De gehele NARS Orgasm 2018 Collectie is nu verkrijgbaar bij de bijenkorf en online.

Wat vind jij van de NARS Orgasm 2018 Collectie?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge