Nars Cosmetis Torrid Blush & Pigalle Lipstick

Nars Cosmetics

Ik ben iemand die graag tenminste 1 high-end make-up product van een duur merk wilt hebben. Ik heb een aantal producten zoals Bobbi Brown, Huda Beauty, Anastasia en Urban Decay. Nu mag ik Nars Cosmetics aan mijn stash toevoegen want ik heb 2 nieuwe producten van dit merk aangeschaft. Ik twijfelde tussen verschillende tinten maar ik heb een keuze gemaakt. Kijk je mee welke dit zijn geworden?

Nars Cosmetics

Nars Cosmetics

Ik vind dat NARS mooie en simpele verpakkingen heeft. Doet mij denken aan Sleek maar dan in het mat. Ze zijn zwart, van rubber en binnen no-time vies wat je niet schoon krijgt. Toch vind ik het design mijn smaak en ligt het prettig in mijn handen. De verpakkingen zijn stevig en afgerond wat handig is als je ze per ongeluk laat vallen. Altijd hart-pijn als je dure make-up laat vallen.

De producten krijg je in een doosje met karton er omheen ter extra bescherming, de blush heeft een folie papiertjes er bij met een spiegel maar het gaat natuurlijk om het product zelf.

Ik wist niet zo goed wat ik zou bestellen bij de Bijenkorf want ik wilde sowieso een perzikkleurige poeder en een matte lipstick. En dan heb je een hele lijst met verschillende tinten. Ik heb uit eindelijk gekozen voor Torrid Blush en Pigalle Lipstick.

Nars Cosmetics

Nars Cosmetics

Als eerste de lipstick in de tint Pigalle. Een mooie bruine tint. Online leek hij lichter wat de reden was dat ik deze tint wilde. Eenmaal uit de verpakking vond ik deze tint toch wel iets te donker maar ik kan het altijd iets lichter maken met concealer eventueel. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en voor mij is 1 laag voldoende en hoe meer lagen ik smeer hoe donkerder het wordt. De lipstick voelt zacht en verzorgend aan. Het blijft redelijk lang en mooi zitten maar het ligt er ook aan of je in de tussen tijd veel eet, drinkt en praat.

Nars Cosmetics

Nars Cosmetics

Als blush heb ik de tint Torrid gekozen. Ik twijfelde of ik misschien toch niet Orgasm moet nemen maar ik heb een dupe van Orgasm van Sleek waar ik erg tevreden over ben en 2 blushes van bijna dezelfde tint is ook weer zonde dus koos ik voor Torrid. Ik hou van perzik/koraal tinten en Torrid is duidelijk een koraal/peachy tint. Het heeft wel een subtiele shimmer en ik kan dit eventueel opbouwen met Sleek mocht ik dit mooi vinden maar alleen zo vind ik Torrid al erg mooi en echt mijn kleur. De blush laat zich ook heel mooi blenden. Wel is het iets gepigmenteerder en feller dan mijn andere blushes maar zeker niet verkeerd.

Nars Cosmetics

Nars Cosmetics

Zou ik meer producten willen van NARS Cosmetics? Als het aan mij ligt wel want ik heb een aantal mooie producten gezien die ik aan mijn lijstje wil toevoegen.

Alle producten van Nars Cosmetics zijn in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Welke producten van Nars Cosmetics heb jij?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge