My top 9 favourite lipsticks

My top 9 favourite lipsticks

Vandaag deel ik “My top 7 favourite lipsticks” artikel met je. Ik gebruik veel liever lipsticks dan lipgloss en nu ik de zo terug kijk zijn ze wel een beetje in dezelfde tinten. Maar ja, deze kleuren passen bij mij het mooiste en dan wil je niet zo snel een andere kleur. Welke lipsticks zijn mijn favoriet? Dat lees je in dit artikel…

My top 7 favourite lipproducts
My top 7 favourite lipproducts
My top 7 favourite lipproducts

IsaDora Twist-Up Matt Lipstick • Bohemian

De IsaDora Twist-Up Matt Lipstick is er in 15 tinten en ik heb de kleur Bohemian. Mooi matt bruine/ donker perzik kleur. Wil je fluweel en een zacht gevoel op je lippen met een matte finish dan is dit de lipstick die je moet hebben! Er is vast wel een kleur die je mooi staat. De intensieve, langhoudende formule bevat veel hydraterende bestanddelen die er voor zorgen dat je lippen niet uitdrogen.

IsaDora Twist-Up Matt Lipstick is verkrijgbaar voor de prijs van € 13,95

My top 7 favourite lipproducts
My top 7 favourite lipproducts
My top 7 favourite lipproducts

H&M Powder Puff & Seashell Lipsticks

De matte Powder Puff & Seashell Lipsticks en eigenlijk alle andere Crèmelippenstiften zitten in een goudkleurige koker met een crème witte dop met gouden details en ik kreeg ze samen in een eigen doosje. Er zijn ook Crèmelippenstiften met een zwarte dip. Online zien ze er al heel luxe uit maar in het echt ook. De lipsticks geven een goede dekking en het aanbrengen gaat heel makkelijk. Als je wilt dat de lippenstift beter en langer blijft zitten kun je nog een lipliner en lipgloss gebruiken in de zelfde kleur.

Alle Crèmelippenstiften zijn bij H&M verkrijgbaar voor € 9,99.

My top 7 favourite lipproducts

My top 7 favourite lipproducts

My top 7 favourite lipproducts

Ultra HD Rose Lipstick

De Ultra HD Lipstick is er in 20 kleuren. Ja! twintig. Best veel. Ik heb gekozen voor de kleur rose. Sommige kleuren leken mij iets te licht of juist te fel van kleur. Ik heb een middenweg genomen. Een unieke was vrije gel formule voor levendige kleuren in een vloeiende swipe. Twintig opvallende tinten om lief te hebben!

De Ultra HD Rose Lipstick  is verkrijgbaar voor de prijs van € 12,95.
My top 7 favourite lipproducts

My top 7 favourite lipproducts

My top 7 favourite lipproducts

Rimmel Moisture Renew Lipstick 125

De lipstick heeft een hydraterende formule met vitamines en zorgt voor een explosie aan glans. Er zit Vitamine A, C, E in en SPF 20 voor beschermde en verzorgde lippen. Verder is het dermatologisch getest. De naam To Nude Or Not To Nude klopt niet helemaal. De kleur heeft meer een zacht roze tint dan een nude kleur. Dat maakt voor mij niet uit want de kleur blijft mooi en het past bij mij. Het heeft een lichte glans maar niet zoals bij een lipgloss.

Rimmel Moisture Renew Lipstick To Nude Or Not To Nude is verkrijgbaar voor de prijs van 10.99 €.

My top 7 favourite lipproducts

My top 7 favourite lipproducts

My top 7 favourite lipproducts

Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral

Naast de Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral zijn er nog 2 kleuren. De 030 Wood You Love Me en de 070 Plum & Base. Een zacht nude en een wat donkere krachtig bes achtige kleur. Ik heb gekozen voor de 060 Floral Coral omdat ik meer houd van zacht roze en de andere 2 zijn me te donker of iets te licht. De zacht roze 060 Floral Coral Lipstick heeft een sterk en verfijnde kleur. Als je het op je lippen smeert geeft het een trendy satijn-matte finish. I love It! De lipstick blijft redelijk goed zitten maar het ligt er ook aan of je veel eet, drinkt of praat.

Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral is verkrijgbaar voor de prijs van € 4,99

My top 7 favourite lipproducts
My top 7 favourite lipproducts
My top 7 favourite lipproducts

MAC Lipstick Peach Blossom Cremesheen

De Peach Blossom is een Cremesheen lipstick met een glanzende finish voor een medium dekking op je lippen. Ik hou van peachy, nude en light pink kleuren en het kiezen uit de vele kleuren was dan ook niet eenvoudig aangezien ik het online bestelde. Ik ging dan ook een beetje op mijn gevoel af en ik denk dat het ook beter dat ik de volgende keer beter naar de MAC store zelf kan gaan om te swatchen.

De kleur vind ik mooi bij mij passen maar de dekking is zoals ik al zei medium. Ik had daar tijdens het bestellen niet opgelet. Voor een goede dekking moet ik dan ook meerdere lagen smeren. Een klein minpuntje maar verder wel een mooie kleur wat lang blijft zitten.

De Peach Blossom is verkrijgbaar voor de prijs van € 19,50.

My top 7 favourite lipsticks

DSC03188 kopiëren

NYX Soft Matte Lip Creams Istanbul & Londen

NYX Soft Matte Lip Creams Istanbul & Londen

Mijn twee nieuwste aanwinsten maar ik vind ze wel erg mooi. De NYX Soft Matte Lip Creams in de kleuren Istanbul en Londen. Ik ben normaal niet zo dol op lipgloss maar deze 2 zachte matte lipglossjes zijn toch wel erg anders. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en ze blijven lang mooi op je lippen. Ik wil snel de andere kleuren gaan bestellen! Een uitgebreidere review komt binnenkort online.

De NYX Soft Matte Lip Creams Istanbul & Londen zijn verkrijgbaar voor de prijs van € 7,50.

Dit zijn mijn top 7 favoriete lipsticks van dit moment. Elke dag wissel ik wel af met de lipsticks want ik hou van afwisseling.

Wat is jouw favoriete lipstick?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge