My make-up wishlist • High-end

My make-up wishlist

Vandaag deel ik “My make-up wishlist” met producten waar ik over droom om te hebben. Vrouwen hebben altijd een wishlist. Een lijst met producten waar we nu nog over kunnen dromen maar wel op een dag willen aanschaffen. Dat kan zijn een lijst met kleding items, makeup of sieraden. Je kunt het zo gek nog niet bedenken. Na mijn Canon wishlist deel ik mijn make-up wishlist.

My make-up wishlist
MAC

In een vorige artikel vertelde ik je al dat ik mijn eerst 2 MAC producten had gekocht en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Maar ik wil ook heel graag wat andere producten uitproberen zoals een Eyeshadow X9, Foundation pro long wearConcealer Studio Finish SPF35 en natuurlijk weer een mooie lipstick en blush. MAC is een highend merk dus de producten kosten ook wat. Alles in 1 keer aanschaffen gaat mij niet lukken maar zeker 1 of 2 producten zou ik wel willen hebben. Vindt jij MAC ook zo duur maar wel een fijn producten?

My make-up wishlist

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hillss vind ik ook een heel fijn product. Ik heb ook een aantal producten van Anastasia; Duo Brow Powder, Dip Brow Promade, Brow Duality en de Duo brush nr. 12. De producten van dit high-end merk zijn vooral gefocust op wenkbrauwen maar dit merk heeft ook andere producten. Ik wil graag een mooie bronzer, oogschaduwpaletten, lipgloss, en de wel bekende glow kit uitproberen. Ik heb er veel reviews met prachtige looks gezien met deze producten en ik kan niet wachten om het ook zelf te gebruiken. Zoals ik al zei zijn de producten van Anastasia ook niet iets die je even koopt. Oke, voor sommige misschien wel maar voor mij niet.

My make-up wishlist

Kiko Milano

Kiko is een merk dat ik nog niet zo lang ken maar waar ik wel heel erg nieuwsgierig naar ben. Toevallig kwam ik vorige week in een Kiko filiaal en ik wilde de foundation uitproberen maar ik had al een laag  makeup op dus dat ging hem niet worden. Ik maakte dus een afspraak met mezelf om de volgende keer zonder makeup te komen want ik had foundation nodig maar ik wist niet welke kleur bij mijn huid paste. Ik koop altijd een verkeerde kleur en die mag je niet terug brengen en dan moet ik hem mengen met een lichtere kleur zodat het wel past. Maar ik heb ook een hoop andere producten gezien die mijn aandacht kreeg zoals oogschaduw palettenMirage lip stylo, Blushers en concealers. Ik ben heel erg benieuwd hoe ze mij bevallen!

Welke producten zou jij graag willen hebben of staat er op je wishlist? Welke producten raad je mij aan?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge