My Broken White Abaya

DSC_0518 kopiërenSelam Ladies! Hoe gaat het met jullie? Vandaag heb ik een nieuwe outfit artikel voor jullie. Een elegante lange jurk in gebroken wit voor een bruiloft, henna of voor Eid. Ik droeg de jurk met het offerfeest maar het was die dag, een dag met slecht weer en regen. Ik kon toen geen foto’s nemen. Benieuwd waar de jurk vandaan komt? Lees dan snel verder…

DSC_0529 kopiëren

DSC_0519 kopiëren

DSC_0525 kopiërenDe prachtige jurk in gebroken wit komt van Moumina.com. De jurk is er ook in pastel groen. De jurk komt bij mij ruim over de grond als ik geen pumps draag. Ik heb een lengte van 1.67 m. Voor de wat langere dames wel fijn. Je kunt dan ook ballerina’s dragen. De jurk is gemaakt van 100% chiffon met een voering van 100% polyester satijn. De mouwen hebben een knoop die je open kunt maken voor wudu. In de taille heeft de jurk een delicate applicatie met kleine witte steentjes voor een romantische look.

Elegante lange jurk in gebroken wit – € 69,00

DSC_0562 kopiëren

DSC_0537 kopiëren

DSC_0540 kopiërenMoumina.com is een webshop met mooie ababya’s, rokken, vesten, hijabs en accessoires. De abaya’s zijn mijn favoriet. Mooie lange abaya’s in verschillende maten die eventueel in gekort kunnen worden voor de wat kleinere dames. De jurken zijn vooral elegant en ik zou ze dragen op dagen als ik een feestje heb, uit ga met mijn man of op het suikerfeest of offerfeest.

Op Moumina.com kun je betalen via Ideal, overmaking en paypal. De bezorging is na betaling en binnen ongeveer een week heb je je bestelling ontvangen.

DSC_0541 kopiëren

DSC_0550 kopiëren

DSC_0552 kopiërenBij de jurk vond ik het moeilijk om een mooie kleur sjaal, schoenen en tas te vinden die bij de jurk past. Ik heb gekozen voor nude/perzik kleur. Bij primark vond ik de laatste nude kleur pumps met bandjes om mijn enkel samen met de tas. De sjaals is een peafowl pearl van Hazanah. De sjaal, schoenen en de tas hebben niet de zelfde kleur nude/perzik maar gelukkig past het wel bij elkaar. Vindt maar eens kleding items bij elkaar waar bij de kleur niet vloekt. Is soms best moeilijk.

DSC_0562 kopiërenIk heb een nieuwe favoriete outfit! Een mooie elegante romantische gebroken witte jurk met nude accessoires. De stof voelt zo fijn aan op mijn huid. Ik zou wel een lange witte onderjurk dragen want de jurk is iets transparant en vanwege de applicatie binnenste buiten wassen.

Moumina.com is ook te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Wat vindt je van mijn outfit? Ken je toevallig Moumina.com al?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge