MUA Skin Define Matte Perfect Collection

Als je een gecombineerde huid hebt of een vette huid dan is het fijn om make-up producten te gebruiken die een matte finish geven. MUA makeup Acadamy heeft nieuwe producten; de Skin Define Matte Perfect Collection. In de winter heb ik een iets mindere vette huid dan in de zomer. Toch wil ik producten gebruiken die mijn huid aan kan en de hele dag blijft zitten. In dit artikel vertel ik je over de drie producten die je er voor kan gebruiken van MUA.

De MUA Skin Define Matte Perfect Collection bestaat uit 3 producten. Een primer, een foundation en een matte poeder. De primer zorgt er voor dat je foundation veel beter wordt verdeelt op je huid, je foundation blijft veel langer zitten en blijft mooi. De matte poeder zorgt er natuurlijk voor dat je huid niet vet wordt en dat je foundation niet gaat plakken of wat dan ook.

Skin Define Matte Primer / €6.99 Skin Define Matte Foundation / €5.99 Skin Define Matte Powder / €5.99

De Primer is de perfecte basis voor het aanbrengen van foundation. De creme zit in een knijp flacon zodat je alles tot de laatste druppel er uit kan halen. De creme is gewoon transparant en geurloos. Het voelt aan als olie maar na het smeren trekt het snel in.

Mijn foundation heb ik in de kleur natural beige en is verkrijgbaar in nog 5 andere tinten. De foundation zit in een plastic flacon met een druk dop. De dekking is erg goed bij mij waar door ik weinig foundation hoeft te smeren. Veel minder dan bij andere foundations. Met de beauty blender is het heel makkelijk te verdelen.

Na de foundation, poeder ik met een kwast een beetje matte poeder over mijn hele gezicht. Hier voor gebruikte ik een poeder van Sleek. Het zorgt er voor dat de foundation matte wordt op je huid. Zo voorkom je de vette huid en bleef de foundation mooi zitten de hele dag door. De poeder zit een doosje met gaatjes. Het is een beetje een gepriegel om een beetje poeder er uit te krijgen en vaak zit ook alles onder. Ik had liever dat het een compacte poeder was. Behalve dat ziet het er wel goed uit.

Zonder foundation

Met foundation

Met foundation en poeder

Ik ben erg goed te spreken over deze drie producten. Samen geven ze mooie matte finish, het trekt snel in en het blijft lang en mooi zitten. Gebruik niet te veel foundation want de dekking vind ik erg goed en als je te veel gebruikt ziet het te cakey uit. De poeder geeft wel veel troep maar op mijn gezicht doet het wel zijn werk.

Alle producten van MUA zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vindt jij van de producten van MUA Make-up Acadamy?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge