Ik ben finalist Miss Beauty of Noord-Holland | Miss beauty of the Netherlands

Miss Beauty of Noord-Holland

Hey hey! Ben ik weer. Misschien hebben jullie op mijn Instagram gezien dat ik finalist Miss Beauty of Noord-Holland ben. Dit is een landelijke missverkiezing. Mijn grote finale is op 6 mei in Purmerend. Ik maak kans op de titel Miss beauty of Noord-Holland. Dan mag ik mijn provincie vertegenwoordigen bij Miss beauty of the Netherlands. Je kan de titel winnen en doorgaan naar internationale verkiezingen.
Miss Beauty of Noord-Holland

Misschien denk je bij een missverkiezing dat het gaat om mooi en tuttig zijn. Dit is het totaal niet! Als miss steun je goede doelen en heb je niet alleen een mooi uiterlijk, maar vooral een mooi innerlijk! Dit jaar steunt Miss beauty of the Netherlands LINDA Foundation. Dit is een stichting met goede doelen die zich richt op gezinnen met kinderen die het niet breed hebben.

Een aantal weken geleden was ik bij de castingdag. Ik ging er open-minded naar toe. Ik had hier totaal geen ervaringen mee. En wat ben ik blij met de kans die ik gepakt heb. Ik zit bij de categorie 18+ en we zijn met 15 meiden. In een korte tijd zijn we echt een groep geworden! Zo gezellig met elkaar. Ook doen we veel activiteiten samen. Je leert jezelf en anderen zo veel beter kennen! Het is een superleuke en leerzame ervaring.
Miss Beauty of Noord-Holland

Miss Beauty of Noord-Holland

Op dit moment zijn wij druk met het voorbereiden voor de grote finale zoals sporten, catwalk lessen, speachen en dansen. Wij focussen ons ook op het geld inzamelen voor de LINDA Foundation. Ook kan er op de finalisten gestemd worden! Dit telt mee met het jury oordeel. Je kan op mij stemmen door Poll noordholland Neven’ naar 3010 te sms’en (€1,10 per sms). Ook heb ik in meerdere kranten gestaan!

Ik raad het je ook zeker aan om je op te geven voor Miss Beauty. Ik heb er heel veel plezier mee. Houd zeker mijn Instagram in de gaten, dan kun je zien of ik wellicht heb gewonnen. Dat zou ik supergaaf vinden.

Zou jij mee willen doen aan een Miss Verkiezing?

Liefs Neven

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge