Mini H&M kleding en home Shoplog

Mini H&M kleding en home Shoplog

Het werd eens tijd voor een shoplog. Dit was al weer een tijd geleden dat ik een shoplog had opgenomen dus een goede reden er voor om een video op te nemen. Ik shop regelmatig bij H&M en dan eigenlijk bijna alleen online. Ik ben zo veel goedkoper uit voor mezelf maar ook voor de rest van het gezin. Vaak zijn er aanbiedingen, uitverkoop en elke maand wel een week dat er gratis verzending is.

Het is niet veel maar het zijn wel leuke items. Welke dit zijn zie je in de volgende video:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt!Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat voor video’s zou je meer willen zien op mijn Youtube kanaal/blog?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge